11. okt 2014 13:32
V Gostilni pa je danes prišlo do velikega preobrata..Nataša je danes dala "odpoved" in odhaja domov... tekmovalec,ki oddhaja sam iz igre ima možnost postavit na svoje mesto že izpadlega tekmovalca,se je Nataša "odločila" za Špelo,ki je prva izpadla.Zakaj v navedbicah?..ker ne verjamem,da se je Nataša sama odločila za Špelo,ker se je najbolj ujela z Matevžem,po moje bi se ona sama odločila za njega..res pa je,da stoji zadaj za to odločitvijo cel štab Gostilne...že Matevža šef ni izbral za varnega ,ko se je odločal med njim in Pio...Matevž je naredil iz priželjca kot en slan mafin,moramo vedet ,da priželjc sam po sebi sodi med bolj zahtevne sestavine,Pia je pa iz gomlja zelene naredila pire!!!..in se je odločil ,da je njena jed boljša,čeprav je zelo pohvalil Matevža...mislim pa da pire iz zelene..no je..vsak igra svojo igro..tudi šef...najbrž so hitro ugotovili ,da bi Matevž prišel daleč,in niso hoteli da bi spet nekdo iz šole Zemono,prišel v špico..če se spomnimo prvo leto je zmagal Andrej(fajn fant,fajn karakter,mu prvoščim ),toda moralana zmagovalka je bila Julijana iz Zemona,lani je zmagal Tomaž,spet iz Zemona..Matevž pa je Tomažev kolega,tudi delal pri njem..tako da...
Letos pa je vsaj zame najmanj gledljivo...preveč grde igre,preveč taktiziranje,nič ne bi delali,predpripravo si naredijo tudi dva dni prej,spečeno meso vakumirajo, zamrznejo in to postrežejo..no,včeraj jih je šef pri tem ustavil..k sreči.Jaz doma ne delam tako,ne pa v gostilni,kjer ljudje plačajo hrano in to v malo višjem cenovnem razredu.
Za Zino sem mislila,da je vseeno malo boljša,sploh kot izučena slaščičarka..pa če ni imela Valerijota ob sebi ,ko je bila zadolžena samo za šmoren,ga ne bi sfolgala skozi..sedaj pa šinfa čez njega.
Sem bila med večjimi navdušenci šova..nič več..in veliko jih tako meni.
Nataša srečno doma,poberi se...sedaj bo najbrž šla na vroči stol Polonca..upam,da na sosednjega posede Almirja in gre on domov.
Show must go on...
http://www.youtube.com/watch?v=AHWLVxg8MxA
Vrtejbenka