20. sep 2012 15:46
Pa mene bi s kufrom vred nekam deportirali, če bi pri 15ih začela voziti domov spremljevalce in jih potem po možnosti še menjavala po načinu flavour of the month (a la Vanja). Pri nas se je nekako podebatiralo o zaščiti pri odnosih, pa o tem da ljudje, ki nekaj dajo nase ne menjajo spremljevalcev bolj kot spodnje gate (kakšna romanca je že ok, ampak imeti pri 20ih seznam ex-ov navit na palčki pa je malo too mač). S kom sem, kaj prakticiram in kje prakticiram mojih nekako ni zanimalo. Mi je rekel oče, da glede na ocene in obnašanje sicer, očitno znam zadeve usklajevati. Eksplicitno mi niso rekli, koga lahko/ne smem pripeljati v hišo, je pa nekako med vrsticami v skladu z moralko, da dame ne menjajo moških dnevno, veljalo, da pripeljem tistega, s katerim je zadeva vsaj pol resna.
Do sedaj, twenty something something sem pripeljala enega, s katerim sva skupaj 3 leta. Prespala sva ene 5x, obiskala malo večkrat. Hladilnika se, razen za pijačo poleti, ne dotika, itak jamra, da najo preveč hranijo in strežejo. Kar userjeva za sabo tudi pospraviva, če je treba poprimeva za delo... skratka doma so itak 10x bolj navdušeni nad njegovimi obiski, kot sem sama navdušena nad družinskimi srečanji. Kar se tiče oblek, za starše so bile vsaj kratke hlače in majica, enkrat zunaj v vinogradu samo kratke hlače, ker je bilo vroče kot satan in so bili itak vsi takrat prisotni dedci brez majic. V gatah je samo zame, če sva v najinem stanovanju sama. Pred spodnjim perilom nimam nobenih predsodkov, so me ujeli že marsikje, ko sem se preoblačila, pa jaz sem koga ujela itd. ampak totalka hladnokrvna, jebivetrska razkazovanja in parade so pa zame no go. Isto tako tisti blesavi momenti, ko moramo na družinskem kosilu vsi držati resno in navdušeno faco nad sestrično, ki je pri 15ih v resni zvezi in okoli paradira z nekim kič prstančkom, ki ji ga je dragi kupil. Pri 15ih, nekih slabih 10 let nazaj, sem se malo mečkala z enim dečkotom po pouku za šolo, pa malo me je prijel za rit, potem pa sva šla vsak k sebi. Da bi ga pripeljala na nedeljsko kosilo in se obnašala, kot da sva tik pred poroko mi ni na misel prišlo. Verjetno bi se raje zaobljubila, da se bom postila cel teden, samo da se mi ne bi bilo treba pokazati pred kako žlahto z mojim "resnim fantom, s katerim sva skupaj že 3 tedne"
Viva Meier