18. sep 2012 11:31
A smo že na stranskem tiru?
zeta
18. sep 2012 11:31
A smo že na stranskem tiru?
zeta
18. sep 2012 11:57
Mamamia, nič se nisi poslabšala, to je dober znak, da gre dečko po samostojni poti. Hotel mama za 40-letnika ni kompliment ne za mamo, ne za sina!
Ežoj,
naor
18. sep 2012 12:42
Zanimivo branje, res. Ne bom napovedovala kako bom k stvari pristopila sama, saj se "zarečenega kruha največ poje", mi pa vsekakor ni všeč, da že v osnovni šoli prespijo en vikend pri fantu, drugega pa pri punci. To se je začelo pojavljati v naši okolici, vendar mislim, da je vzrok bolj pri starših. Meni so v spominu ostale prijetne šolske simpatije, ni mi pa niti padlo na misel, da bi o tem razglabljala doma.... Kam to pelje....
Brgita
18. sep 2012 13:11
A je to samoorganizacija otrok v sodelovanju s starši ali vodi "projekt" šola uradno, Brgita?
zeta
18. sep 2012 13:35
Fant je gate pustil na pralnem stroju....Gate sem oprala z dovoljenjem hčerke...ampak, ko je to izvedla druga hči je naredila tako galamo na javnem mestu, da je bilo fantu še pa še narodno.
Drugače so pa mene bele gate spominjajo na očeta in dedka....Tudi oče je imel dolge gate...hi hi...
Ežoj tvoje so pa čist fletne....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. sep 2012 13:44
To, kar pravi Brgita, je še kako res... osnovnošolci hodijo ob četrkih in petkih ven in ostajajo zunaj do čez polnoč, spanje pri fantu ali dekletu pa ni nič posebej neobičajnega. Ne vem no, jaz sem kar sproščene narave in se nimam za "zategnjeno", ampak kar je preveč (prezgodaj), je preveč. Ker če otroci (in to so otroci) prezgodaj doživijo vse, kaj jim potem preostane za prihodnja najstniška in mladostniška leta?
A vseeno se mi zdi, da so takšni v manjšini.
mamamia
18. sep 2012 14:17
Se mi zdi, da tudi jaz normalno gledam na svet, se pa strinjam, da ima vsaka stvar svoj čas in da je za vsako reč v življenju potrebna določena zrelost.
zeta
18. sep 2012 14:22
Moji hčerki smo kar redno hodilI ponoči iskat. Včasih sta prespali pri prijateljici, ker ju je šla takrat njena mama iskat. Pri fantu pa ne, oziroma, da bi kdo prespal pri nas. Pri 14, 15 je pa res prezgodaj govoriti o vezi, halo....še zdaj ko sta starejši se mi zdi vse prezgodaj....Naj se sedaj znorita, ne potem pri 50h....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mygrace
sporočila: 6506
18. sep 2012 14:29
Jaz glasujem za fotko lastnika unih gatk.
Mygrace
18. sep 2012 14:33
Tudi jaz glasujem da vidimo, kako lastniku pristojijo.
irena66
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Njoki s šampinjoni in modrim sirom