Upam da vam bo tale nova tema odgovarjala in da vam bom s tem olajšal dušo, prihranil živce in vas pomirli s tem, da ne bom več svinjal drugih tem z mojimi večnimi pikolovskimi iskanji in kombiniranji različnih živil, katera so mnogim izmed vam logična ali pa čisto butasta, meni pa pomenijo radost in veselje ob odkrivanju, raziskovanju in preizkušanju
Vsekakor sem sedaj ,da sem naredil eno takšno novo temo, s katero vam ne bom hodil v "zelje"
Me pa že kar na začetku zanima sledeče:
1. Še posežete kdaj po tako preprostem zajtrku naših non in nonotov, kot je kruh,maslo in sir?
Jaz imam dober črn domač kruh, katerega bom popekel, zraven maslo z morsko soljo iz Normandije, ter sir KRANJSKA GAVDA (12 mesecev staran) in GRAN PADINO.
Kaj bi srkali zraven? Razmišljam o takšni nenavadni kombinaciji, kot je šalca kakava. Kot otrok, sem to imel zelo rad. Pa takrat mislim, da sem to jedel brez masla. Noro dobro.
Aromatični siri, slano/sladka kombinacija. Bi lahko bilo zanimivo.
Vaše mnenje.
2. Katera vam je ljubša, v kolikor ste katero že probali;
Zajčja pašteta ali račja z grobim poprom?
Domač graham kruh, rahlo popečen;
ga trgate na kose in zajemate pašteto iz skodelice?
kos kruha in pašteto sproti nanašate na za grižljal velike porcije?
Kaj vam najbolje odgovarja?
P.S: Prosim vas, da v kolikor vam tema ne odgovarja in se vam zdi BUTASTA, zadržite negativno mnenje za soseda, kateri vam bo morda zaparkiral avto, ko se bo vam najbolj mudilo
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Temo je spremenil(a) MBrando dne 28. avg 2012 17:37