11. nov 2015 11:39
V trgovinah, ki jih navajaš, jih še nisem videla.
regina
11. nov 2015 11:39
V trgovinah, ki jih navajaš, jih še nisem videla.
regina
11. nov 2015 12:36
Pri nas jih v običajni trgovinah ni. V Celovcu sem jih videla v Intersparu, samo so cene zelo visoke. Če lahko počakaš cca 3-4 tedne, jih naroči preko ebaya. 80-100 kosov pride manj kot evro. Kolikor imam sama izkušnje hodi trenutno pošta z vzhoda od 14-24 dni.
http://www.mojalbum.com/tajda
11. nov 2015 14:16
videla sem jih v kiku.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
11. nov 2015 14:50
Ursyy, mogoče misliš na take palčke?
Pred poletjem sem jih kupila v Mercatorju.
Pozdravček!
11. nov 2015 15:06
Bolj sem se nagibala k plastičnim, le da je kar trda plastika, da se ne nagibajo sem in tja :)
ursyy
11. nov 2015 16:16
Jaz bi prej vzela špine, tiste ki se uporabljajo za klobase in jih odstrigla na želeno dolžino.
LP, Saša
Mir in dobro!
11. nov 2015 20:00
Delala sem jih sicer samo enkrat, vzela sem plastične slamice-tiste debele,krajše, ki niso pregibne, pa še različnih barv so. Obnesle so se zelo dobro, nič se niso upogibale, za prvič so kar lepo sodelovale.
tatjana66
12. nov 2015 20:43
V KIKu sem danes videla bele, plastične palčke, namenjene za prav tole uporabo. 80 komadov, mislim, da 1€. Zunaj, pred trgovino, v stojalu, kjer imajo tudi sete za okraševanje tort, pa vrečke za novoletne piškote,.....pa pripomočke za pisanje (vanje daš, recimo, sladkorni led, bi rekla) po pecivu, pa..............nekako takole izgleda zavitek.
rimljanka
13. nov 2015 11:58
Rimljanka, super in hvala. Bom preverila.
ursyy
30. nov 2015 18:59
živijo!
v kratkem nameravam speci popse. ima kdo kaksen predlog. z meltsi ravno ne nameravam deati. ima kdo kakšen predlog s čim naj jih oblijem in s čim naj jih posujem.
lp
kristjan
kristjan p
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Zvezdice alla Alfredo