15. jun 2012 14:05
mamaF je napisal/a: |
Da ne govorim o nekem rojstnodnevnem žuru, kjer sta dve znanki, ki sta se familijama odpravljali na skupni dopust, celo družbo okupirali z debatami okrog tega koliko mesa in zelenjave se splača vzeti s sabo, pa kaj bodo kuhali, pa kake vrste golaž eni marajo, drugi pa ne ... potem pa, ko sem še jaz povedala, da gremo za nekaj tednov po Grčiji potovat, sta me začudeno vprašali, kako bom pa hrano za toliko časa s sabo neslapa kako bomo kuhali, če bomo ves čas potovali iz kraja v kraj. Ajej! Mojca |
huda fora. Sam še danes večkrat slišim kakšno frišno verzijo
Glede juhic - ja poleti paše topla zelenjavna lahka juhica (ala bučkina je zakon). Če si jo kdo tko zelo zaželi na plaži pa je rešitev enostavna: tudi pri nas se že dobijo tiste ala knorr juhice v lončkih za v mikrovalovko. Ker je na plaži ni, se avto lepo parkira na sonček namesto v senco in lonček pusti pod sedežem. Ob treh popoldne, po kar nekaj urah, bo tista juhica, brez skrbi, zavrela
Poleti šape mlačno bolj kot ledeno čez dan. Meni najljubši je mlačen, precej redek lipin čaj z žličko medu. Ali pa poprova meta. Zvečer v prijetni družbi pa ga ni čez dobro ohlajen pirček
Ko sem bila majhna, me moja mama niti pod razno nebi dobila v apartma na kosilo. Nisem imela časa it s plaže :) Lučka + kak sendvič v torbi je bilo zame 1a.
PMateja jaz mislim, da se boste imeli super, uživajte na polno!
OlivaB