25. maj 2012 8:40
Jaša kje pa pol kupuješ? Na Luni?
Ribe v konzervah sem tudi sama ugotovila ponekod, da niso baš nešto - scefrani kosi tune v poplavi olja. Tulkec te iz Hoferja še nisem probala, zato ob priliki vzamem.
Teh predpripravljenih paniranih stvari tudi ne maram skoraj nobenih, kot je rekla tulka, noter je neka penasta zmes wannabe pišek iz bog-ve-česa. Če sem že fejst lačna in hočem obrok na hitro si raje skuham Košaško hrenovko in zmešam solato.
Tuševa znamka OLIMP je ološ od ološa. No ja, recimo kisla smetana je čisto ok, če jo zamaskiraš v kako omako za zrezke.
Pedigree, Chappy hrana - naš Paris je začel izgubljati dlako - to pomeni na kvadratnem decimetru NIČ dlake - zamašene žleze, je Hoferjeva pasja hrana neprimerno boljša (za tiste, ki imamo domače nerodovniške pse).
Ledenka od Ljubljanskih mlekarn - saj vete ona zmrznjena smetana - moj najljubši sladoled. No zadnjič jo kupim v Leclercu in je bila na njej za pol prsta zmrznjena voda-led, "sladoleda" pa niti za pol kepice ne. Pa to ni neka fina smetana kot se je spomnim iz otroštva (mami je to kupovala za v kavo), ampak neka zmrznjena maščoba.
Razni trisi klobas v Lidlu (čeprav imam rada njihove klobase), ampak njihova pariška, ni pariška.
Whiskas briketi - nisem probala, moj maček Torres mi je rekel naj javim na forum, da so zanič.
Začetnica