18. maj 2012 10:06
Trixi zdaj si me spomnila - meso in salame smo že neštetokrat vrnili v Tuš-čeprav se njim nikoli ni zdelo, da bi kaj smrdelo.
Začetnica
18. maj 2012 10:06
Trixi zdaj si me spomnila - meso in salame smo že neštetokrat vrnili v Tuš-čeprav se njim nikoli ni zdelo, da bi kaj smrdelo.
Začetnica
18. maj 2012 11:24
Mleto meso v Leclercu- že 2x vrgla proč, ker je med kuhanjem tako smrdelo...
Hoferjev mascarpone- vonj po sesirjenem (bruhanje)
čoko
18. maj 2012 12:44
Dodajam: Mercator listnato testo zamrznjeno: Maščoba se mi vedno ven pocedi in napije testo, neenakomerno naraste. Manj hrustljavo kakor ostalo zamrznjeno testo Mercator: nadomestek brie-ja, nadomestek fete in sirni nadomestek lističev za toaste. Malo so šli predaleč s šparanjem in zategovanjem dobaviteljev
18. maj 2012 12:52
Jaz sem se pa v Tušu kar nekajkrat opekla glede mesa, tako da nikoli več.
Pa ribe v konzervi iz lidla tudi niso dobre.
tanjaj
18. maj 2012 13:43
Atina jaz pa prisegam ravno na dvojni koncentrat Mutti. Meni je super in za razliko od npr. Ete ne vsebuje konzervansov ampak samo sol.
18. maj 2012 14:07
Hoferjev brie - ni to, kar bi naj brie bil (no se ni pritoževati zaradi cene)
Začetnica
20. maj 2012 17:00
Višnjeva torta iz Špara.Kupila jo je tašča in tako bljek torte še nisem jedla.
paulina d
21. maj 2012 10:40
paulina d je napisal/a: |
Višnjeva torta iz Špara.Kupila jo je tašča in tako bljek torte še nisem jedla.
|
Mene je zmotila smetana, okusa pa ne znam opisat=)
Lila Roza
21. maj 2012 10:46
pakirane mercatorjeve brusnice. bile so mi umetno gumijaste. tiste, ki so pa na merco, da se jih kupi, so pa odlične.
ni živilski izdelek pa vseeno - detergent za pomivanje posode od mercatorja... katastrofa. nič se ne peni, ni občutka, da kaj očisti...
pinch
21. maj 2012 11:11
Mercatorjev sladkor - čuden, sploh ne karamelizira, je to sploh sladkor?
Mercatorjevi toasti - v primerjavi s toasti Klas(je?) se posušijo, ko jih spečeš, in so taki suhi, tanki...
Mercatorjev "zbrinc" - nearomatičen.
perpetuaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami