29. apr 2012 23:58
Jaz moje low budget torbice hranim kar na kavlju v omari. V povprečju mi nekako najbolj pašejo take malo bolj mehke vrečaste, pol viseče zadeve, ki se zadnjih 10 let kar ok počutijo viseče ali pa položene na poličko pod kavljem, tako ena na drugo, precej prosto po prešernu. Ko se mi ljubi menjat pač iz kupa odberem želeno in jo spravim ven.
Kar se asortimana tiče sem nekako v večino torbic uspela nabasati ene 2 pisali, kak paket robčkov, tu pa tam se kak nalgesin kotali, občasno kaka prazna flaša vode, potem pa dodam še denarnico & mobitel pa sem.
Nega je po potrebi vlažna krpa na tistih, ki se dajo obrisati, poletni cekri iz blaga se perejo, usnjene pa tako nimam nobene trenutno. Eno in edino sem v mladosti-ki-je-norost uspela pošteno uničit.
Glede znamk pa itak nimam niti približno kilometrine, še najdražja, ki sem jo imela je bila Conversova. Glede na to, da se grejo nek športen (ergo trpežen?) brand, meni pa je torba generalno škripnila po ene 6ih mesecih "mestne" uporabe, mi nekako ne sede več kupovati njihove robe O G-jih in usnjenih zadevah pa enkrat, ko bo kaj več na računu
Viva Meier