13. mar 2012 13:51
Jaz sem pila čaj za povečano nastajanje mleka (kupi se v lekarni, videla pa sem, da ima tudi hipp neko svojo instant varianto, pa DM pod svojo znamko) .... je tudi svoje prispevalo, če ne drugače pa zaradi placebo efekta ... ... drugače pa čim manj obremenjevanja s količno in kakovostjo mleka, saj povečan stres deluje precej negativno na "proizvodnjo" mleka ... če ne bo šlo drugače boste pač dodali kakšen obrok dodatka, ne bo konec sveta ...
Tudi jaz sem imela izzive s tem dojenjem, pa z razboljenimi bradavicami, z začetnim "skoraj" mastitisom in ne vem čem še ... kljub temu, da smo že 4x zibali (in tudi prej je bila vedno zgodba nekako podobna), sem tudi zadnjič imela količino mleka ravno nekje na meji ... ampak sem se zadovoljila s tem kar je bilo ... nekje dobre 3 mesece sem dojila samo s svojim mlekom, potem sem začela dodajat mlečni dodatek in tako vse do 8 meseca, ko se je mala odločila, da ima dovolj in je sama odnehala ...
Želim vam, da maksimalno izkoristite te neponovljive trenutke z vašim sončkom, kar je v bistvu najbolj pomembno, vse ostalo se bo že nekako rešilo
katjushka