Živjo
Mene pa zanima če bi se mi katera preko foruma pridružila pri pripravah na poletje. Čez zimo se fasala par kg in občutek je grozen. Je pa res, da če se tega lotim sama mi enostavno ni:S vedno se pregrešim in nakoncu ni nič in sem celo poletje slabe volje.
Včeraj sem zopet začela piti jabolčni kis in zadala sem si tek in hojo kar se tiče gibanja. Predusem pa prehrana...
Zanima me če je katera od vas tudi za stvar in skupaj izgubimo kakšen kilogramček. Ne gre se za ločevalno dieto, ampak tako pač na splošno....za naše zdravje in lepše telo.
Zadeva je pa tudi v tem, da doma ni podpore, ker mojemu je to bv pa tudi tega ne potrebuje:D giba se pa tako ali tako povsod. Kar se tiče pa družine so pa itq usi zaležani in jim na žalost dol visi za dodatne kg.
No meni pa ne in sem črni raček u familiji ki se je treba iz njega delat norca. No pa vseeno.
Ali b katera se lotila z mano tega podviga, da se malo posvetujemo o hrani(obrokiH), gibanju in tako dalje...
Malo za vspodbudo pa to...
aja pa fora je še tukaj, da ponavadi me nihče ne jemlje resno, saj nisem debela..ubistvu sem bolj med suhimi ampak ne gre se za to...svojo težo vzdržujem že leta na isti kilaži in ada bi še vnaprej, tako da z mojimi ljudmi se neda sodelovati...če razumete??
katera za??
brusketka