8. mar 2012 16:07
Mi smo hodili tja zaradi astme. Zelo lep kraj, veliko možnosti sprehodov, prijazni ljudje, ( ljudje živijo s tem zdraviliščem) veliko aktivnosti, praktično nimam enih slabih iskušenj. To da pa eni starši ne grejo, kljub temu da to možnost dobijo pa ni za obsojati. Strošek je precejšen, če imaš več otrok se največkrat zgodi , da je potrebno kakšnega vzeti še s seboj in s tem se strošek poveča, poleg tega pa tisti, ki imamo na tak način bolne otroke, že tako velikokrat koristimo bolniško, potem pa najaviš še dopust . Meni je dosti bolj prijetno zdravilišče kot zdravilišče na Debelem Rtiču, tam se sedaj tako gredo nek hotelski turizem. Ime Mladinsko klimatsko zdravilišče pa za njih tako ne velja več.Morali bi ga poimenovati vsaj Medgeneracijsko tobakarsko zdravilišče.( Za tiste katerim se bo zdelo čudno zakaj sem tako napisala- termin za otroka dobiš izredno težko po svoji želji, ko prideš tja pa so tako ali tako sami upokojenci. Kajenje pa kot kaže je dovoljeno celo v hotelu,receptorka pravi, da na to ne morejo vplivati)
Da ne bom preveč iz teme.
S seboj vzemi pohodno obutev in uživajte v lepi naravi. Obiščite vse pravlične kotičke-otrokom ostane to v lepem spominu. Pa seveda naj vam tudi pomaga.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) mizarka dne 08. 2012 16:08