13. nov 2013 12:52
Saj sem že včasih pri tašči gledala, tako da sem vedela, da bo to ena droga danes sem že ob 6.30 prižgala tv mi je pa res od vseh najbolj všeč Rudolph. Tak zelo zelo simpatičen je, pa tudi nizozemščina mi je vedno bolj všeč.
JJ
13. nov 2013 12:52
Saj sem že včasih pri tašči gledala, tako da sem vedela, da bo to ena droga danes sem že ob 6.30 prižgala tv mi je pa res od vseh najbolj všeč Rudolph. Tak zelo zelo simpatičen je, pa tudi nizozemščina mi je vedno bolj všeč.
JJ
13. nov 2013 14:22
JJ super, da se boš pridružila Rudolfovemu fan klubu. Res je uporabno gledanje njegovih stvaritev. Sploh, ker jih podaja na tako preprost in prijazen način.
No, saj tudi drugi niso slabi, Rudi je pač Rudi...
kara
13. nov 2013 14:54
Tudi jaz občasno gledam to oddajo, sedaj največkrat Jamiejeva kosila v 15 minutah. Pred časom pa sem spremlajl Lako može svako, saj so mi te jedi nekoliko bolj "domače" kot pa ostale.
Kar pa se tiče Ivana Ivačiča bi pa z veseljem pogledal njegove oddaje saj je bil zakon v svojih časih. Mislim da je premalo poznan saj je preteklo že veliko let od predvajanja teh oddaj (jaz takrat še nisem kuhal) je pa moja mama, in imam kar lepe spomine na njegove recepte. Res imamo njegovo kuharico, vendar pa je spremljanje kuhe po televiziji bolj lagodno. Te njegove oddaje imajo gotova v rhivu RTS, zato se mi zdi čudno da jih ne predvajajo, najbrž imajo tuje prednost pred domačimi. No če bomo kaj več pisali o tm, se bodo pa mogoče odločili v naš prid.
Lp
tonsk
26. nov 2013 22:21
Ste videle danes oddajo o peki, v kateri je Rudolph pripravljal slovensko potico (orehovo) ter pehtranovo torto?
Je bilo kar lepo gledat in poslušat..
Lp,d.
26. nov 2013 22:40
Če je naša potica merilo, kako dober kuhar je na splošno, potem res ne vem... Ker tole, kar on naredi, ne zasluži imena potica. In pika.
Vanja
26. nov 2013 23:01
Ja tole je bilo že nekaj časa nazaj.. žalost od potice..
27. nov 2013 14:30
Sram je lahko edino tistega, ki mu je ta recept dal.
Amanda Angelic
27. nov 2013 14:47
Jaz pa nisem ujela, a mi lahko prosim kdo bolj pojasni, kako jo je naredil?
JJ
27. nov 2013 15:05
Janis, tole si lahko pogledaš:
pirnica
28. nov 2013 20:58
Tudi jaz sem ujela to oddajo. Sicer sem zamudila začetek, tako da tudi mene zanima kdo mu je dal recept. Žalostno!
Se sprašujem, če je prejel kakšen mail iz Slovenije ter receptom in pojasnilom kako se pripravi potico.
Lp,
Katarina80
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Odlično hitro kosilo