17. okt 2013 10:18
Tudi sama sem nekajkrat gledala to oddajo. Pa sem včasih skeptična. Ali je že kdo poskusil peči rebrca, ki jih je gospa podlila, z mlekom? To sem prvič videla.
biba
17. okt 2013 10:18
Tudi sama sem nekajkrat gledala to oddajo. Pa sem včasih skeptična. Ali je že kdo poskusil peči rebrca, ki jih je gospa podlila, z mlekom? To sem prvič videla.
biba
20. okt 2013 17:57
Ta rebrca imam namen pripravit, sem pa pozabila kakšne začimbe še uporabi. Če mogoče katera ve?
branka
22. okt 2013 13:38
V nedeljo je Rudolf pekel torto, ki je bila iz biskvita, jagod, smetane in večje količine beljakove kreme, vmes tudi posušene oblate iz beljakov in sladkorja, kot španski veterci. Na koncu je zadevo še karameliziral s prenerjem.
Ima doma kdo ta pripomoček, ker sedaj kar dostikrat vidim uporabo teh v kuhinji. Domnevam, da so posebni za kuhinjsko rabo.
Torta je tudi sama po sebi nekaj posebnega in bi jo rada poskusila izdelati sama. Poskušala sem najti posnetek na youtube, pa ne najdem.
Mi lahko kdo pomaga. V isti oddaji je imel tudi gostjo, s katero sta izdelala poletno rulado, ki je bila povsem posebna. Kot drevesno deblo.
kara
22. okt 2013 14:12
brenner dobiš tudi pri nas za kupit, jaz ga imam že nekaj časa (predvsem za creme brulee pride prav, oziroma za karkoli karamelizirat).
mamamia
23. okt 2013 7:32
Pirnica, točno to. Hvala ti.
Mamamia, kje pa si kupila brenner? ( Se oproščam za napačno napisano"prener"...)
kara
23. okt 2013 16:02
Brenner nov,original zapakiran,prodam,lahko na zs
nickMax
24. okt 2013 8:59
Rudolph je spekel tudi slovensko potico (http://www.24kitchen.nl/recepten/walnoot-potica), malo smešno je bilo, ker je izgovarjal kot 'putika'. Z nadevom bi bil pa lahko tudi malo bolj radodaren.
trac
24. okt 2013 10:39
Šment, tu je pa res škrtaril! Mogoče bi mu pa morali poslati sliko ene poštene slovenske potice s pozdravi Kučinarične Slovenije.
Sonja
24. okt 2013 11:37
Po mojem bi bolj zažgalo, če bi mu poslali kar potico... lp, proximaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Burito palačinke z lososom