21. feb 2012 22:03
Večeslav je napisal/a: |
@elaphus Hvaležen ti bom za vsak recept, ki ga imaš shranjenega. Ti po ZS pošljem svoj e-naslov?
lp
|
Če se ostali strinjajo, lahko c/p in kar tule objavim.
lp
cervus
21. feb 2012 22:03
Večeslav je napisal/a: |
@elaphus Hvaležen ti bom za vsak recept, ki ga imaš shranjenega. Ti po ZS pošljem svoj e-naslov?
lp
|
Če se ostali strinjajo, lahko c/p in kar tule objavim.
lp
cervus
22. feb 2012 7:53
Uspela dobiti, lahko pošljem po mejlu, ker je obsežna zadeva.
Loni Makaroni
kozamurnik
sporočila: 2311
22. feb 2012 8:23
Elaphus, Loni, mislim da bo marsikoga zanimalo. Vsaj tiste bolj znane recepte objavita prosim, lahko tudi na ZS. Navsezadnje smo le kuharska starn, ne? murnik
22. feb 2012 11:36
Loni je napisal/a: |
Uspela dobiti, lahko pošljem po mejlu, ker je obsežna zadeva.
|
Loni, pa ti veš, koliko časa sem to iskal!! Ti takoj pošljem svoj e-naslov po zasebne sporočilu. Hvala, hvala, hvala!
@bina Najbrž so navedeni recepti res iz zbirke primorske kuhinje s Primorskih novic. V vsakem primeru so zanimivi in mi obujajo spomine na otroštvo ;-), tako da če niso že vključeni v zbirko s Primorskih novic, si jih še sam spravim (čeprav zdaj, ko so na kulinarika.net, vem, da se ne izgubijo več).
Glede objave receptov pa se seveda povsem strinjam s kozamurnik, čeprav mislim, da celotne zbirke ni mogoče objaviti oz. ni izvedljivo. @elaphus, če jih imaš že pripravljene, jih, prosim, kar objavi.
V vsakem primeru vsem iskrena hvala, še posebno pa seveda Loni!
Upam, da bom lahko kdaj kako povrnil prijaznost.
lp
Večeslav
22. feb 2012 11:44
, nas pa efko gleda?!
Pa kaj, če je obsežno, raje obsežni recepti, kot obsežno nakladanje
Loni in elaphus, razturajta z recepti!
lp
mzm
22. feb 2012 12:09
mzm, saj jaz čisto rada razturavam, ampak v tem primeru ne bom, sem jih danes že parkrat poslala po mejlu in tako bo tudi naprej.
Ko sem rekla, da je zadeva obsežna, sem čisto resno mislila. Saj je izhajala vsako soboto v prilogi PN in to nemalo časa.
Kar je prilepila bina, je samo delček vsega.
mzm, daj ti rajši meni mejl pošlji, pa bo...
Aja, pa efkota pozdravi
Loni Makaroni
22. feb 2012 15:01
Loni, vzela na znanje, efko tudi
lp
mzm
22. feb 2012 15:25
Efko, kdo je to
zeta
22. feb 2012 18:41
Sem mu glih poslala recepture, da bo lahko miški pomagal
Loni Makaroni
22. feb 2012 19:40
, še dobro, da mi pomaga!
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom