7. mar 2012 0:54
Torej, jaz tvoje prispevke še vedno čitam.
Vanja
7. mar 2012 0:54
Torej, jaz tvoje prispevke še vedno čitam.
Vanja
7. mar 2012 0:59
Pa še nekaj fotografij iz Iquitosa:
Glede zgornje slike nič ne vem, s nobenim se nisem pogovarjal, le na dveh mestih sem zasledil tak napis.
in
ežoj
7. mar 2012 1:13
In:
in
in avtobus brez oken in vrat:
ežoj
7. mar 2012 1:29
Ja seveda, ja, nihče te ne bere ...kar tako brez veze je naklofanih čez 10 000 ogledov, jaooooo. Pri nas je že polna luna, pa se mal nazaj držimo, da te ne pričakamo tako očofane .
A tisto gor si poslikal nakupljeno fasngo za domov? Ma, po moje bi bila ena gajba čebule zadost, bo kmalu tudi pri nas mlada na vrtu . Nekaj je bilo tudi po radiu Knap, da pri tebi že paradajz pobirajo, pa fižol in bob .
na lokvanju čaka svojega . Ptiči se derejo na vso moč.
Zdej pa napopaj že enkrat slike iz tržnice . Pa ne pozab, da bo 8. marec .
Ognjič
7. mar 2012 7:25
Mmmmm, ezoj, strelicije so za mojo dušo.
Uživaj in srečno vrnitev domov ti želim.
barbara
7. mar 2012 7:33
Ja, in strelicije (one za dušo), so pravzaprav tujke tam, zato potencialno invazivne, buče so domačinke..............
Drgač pa, ne berem, seveda, da ne. In srečno pot domov, kjer je izbruhnila pomlad in zjutraj je vremenko rekel, da vsaj 10 dni ni padavin na vidiku.
rimljanka
7. mar 2012 7:53
Ežoj, pozabil si napisti kako kaj s prehrano, saj mislim da si že uredil zdravje.
Res te je zanimivo brat.
Ampak doma je pa najlepše.
Srečno vrnitev ti želim.
irena66
7. mar 2012 8:17
Ognjič, čisto boš zbegala našega študenta, danes je 7. marec. No, saj ne bo nič narobe, če praznujemo 2 dni neprekinjeno?
Ežoj, srečno pot domov!
rosie
7. mar 2012 8:43
rosie, sem popravila. V mislih sem pa imela, da bo 8. marec, ko se on spet javi, če seveda ne sreča tistih BBW.
Ognjič
7. mar 2012 8:59
tako brihten študent, pa ne pogrunta, da so žice protigolobna zaščita
Pa ne razume, da mi bi že komentiral, pa je težko, ker mu niti do kolen ne sežemo
Pa pohiti naj, v kurniku je kažin...(si mogu spet omenit najljubšo kulinaričarko, a ne )
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Široki rezanci z grahovim pestom