28. feb 2012 1:48
Evo, spet jaz.
@tulka: tocno tako, to mi je pojasnil un perujc z nemski govoreco familijo. Problem je v tem, ker jaz nikoli nisem slisal ahorita ampak aurita.
Malo prej bil v samopostrezbi, kupil neko vino in pivo, dal v hladilnik, se sprehajam, pridem za racunalnik, vse v pricakovanju prsate lepotice. Kako katere lepotice? Matr ste cudni, a niste videli lo un James ( ali bruce ali kaj vem kater ) kam gre, v kaksne egzoticne kraje, zmer se pojavi ena prsata lepotica, da ga mal pretipa, kaj ve. Sam, on je zmeraj pretenta in resi svet. Tak je tudi moj namen, kajti tile kraji so idealni, da kaksen nori znanstvenik v skrivni laboratorijih genetsko spreminja picajzle ( ali kaj vem kaksno zivad ) in s tem misli osvojit svet, ali pa kaksni teroristi imajo laboratorije v katerih ruski znanstvenik ( ki je vozil taxi v Jekaterinburgu ) izdeluje atomsko bombo od spage in koruznega zdroba , ali kaksni alijini s drugega planeta nameravajo.......... , no, bom ze otkril, nc se bat, sam da me najde prej omenjena lepotica.
Mal me sicer skrbi, ker nimam pistole ( ma kaksna pistola neki, se likalnika nimam, kako je rekel ze Aristotel: *ebes ti popotnika brez likalnika ( no, to za Aristotla sicer nisem siguren, vendar vse kaj je pametnega je on povedal, pa je verjetno tudi to )). Uf, uf, kdaj bo ze stipendija, kolko jaz se skrbi imam, pa ti resuj planet, neki se ne spomnem, da bi prej omenjeni James jamral: kvinka mi ni denar poslala, kaj bom sedaj .
No, ko sem ze pri lepoticah: tale Iquitos slovi po izredno lepih zenskah ( sam o tem tezko sodim, kajti za studenta mojih let, so zenske vsepovsod lepe in mlade ). To baje ( to sem nekje izbrskal na internetu ) zaradi tega, ker tukaj jedu neko sadje, ki vsebuje veliko nekega zenskega hormona, kar pripomore bujnosti......... saj veste cesa. Iz istega razloga, je pri moski populaciji procentualno vec unih, nasih enakopravnih drzavljanov, saj veste, uni, ki imajo rit za seksualni organ, ravno tako je vec tranvestitov.........
O tem tezko sodim, sam nisem opazil nicesar, drugac, sem jaz itak v hostlu najdalj do desete ure, to se verjetno dogaja pozneje.
A ja: hvala za nasvete, menda se stvar ureja. Nisem vedel, da je potreben tudi sladkor, pa tudi piva sem se bal. Vceraj sem dan prebil s cokolasdo, nekaksnimi cudnimi krekerji in onim bioticnim jogurtom. Stvar se je uredila tako, da sem noc prebil, brez obiska stranisca, zjutraj pa nisem bil prevec zadovoljen s konzistenco in sem si predpisal novo dieto: za zajtrk dva jajca prazena skor brez olja, anisov caj ( v tem hostlu imajo anisovega in enega, ki ne vem kaj je ) s zelo mal sladkorja ( *ebiga, nisem vedel, da sladkor zih ). Zdi se mi, da mi se zadeva uredila, za kosilo sem vzel piscancjo juho, jaz mislil, to bo juha tako kot pri nam, tukaj, skor pol piscanca kuhanega, veliko zelenjave, to pojem, mal piscanca sem pustil, spil pivo, kupil se piva..........., menda bo ze.
Uf, da mi besedilo ne izgine, bom poslal.
ezoj