15. feb 2012 2:23
uf,uf, few words....................., ma ne algunas plabras.................... pa kaj mi je, se se mi bo zmesalo od foring lengviđzev, evo mene v Limi. Zjutraj krenil iz lj. let za pariz, ćez pol ure naprej za Limo. Mal sem imel v nacrtu, da bom zamudil letalo, po tuji krivici, in bom v Parzu nekaj dni na stroske Air Frans, seveda v kaksnem hiltonu............... no, pa se ni izslo po nacrtu, in tako sem sedaj v Limi, pri prijetnih 25 stopinjah. O poletu ni kaj posebnega povedat, fate take kot so ze pri air france, rahlo sestradane ( no, posteno povedano, vse razen ene ), postrezba taka kot ponavadi, vina dajo kolikor ga ces ( in jaz sem ga seveda hotel.............. ), sopotnik en mozakar, peruanec ( ali je prav perujec ), ki zivi v franciji, abla vse lengviđize, ki jih jaz ne ( spansko, francosko, italijansko)). lahko si mislite, kako je pogovor potekal. Nakako takole: kako je kaj v peru-ju, glede dela, razvitka, americanov, nakar on rece ( to kaj sem razumel ) los kapitalistos.................pol je en cas govoril, los kapitalistos brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, los kapitalistos...................... no soluciones problemos del mundo. Meni pride, da ga objamem, da zapojemo bandiero roso, pol se spomnem, da to ni ravno zdravo, gvantanamo ni ravno dalec, pol me ameriski demokrati odpeljejo tam do konca mi vida....................
To, ko sprasujete, a je mi querida amiga z mano: pa ja ne mislite, da vam bom odgovoril, sem le gentlman ( pa ne kot iz onega vica o lepi udovi in petelinih ), pa ji tudi nisem nic prepovedal, da se oglasa, pa kar njo vprasajte, jaz ne povem nic, pa drugac, razpis je bil, pogoji niso bili hudi ( saj veste, svobodni nazori inte fore ), res je tudi, da je querida amiga imela protekcijo...............
A, ja, saj se spomnite od lanskega leta, kako se po spansko rece stevrdesa: pred fato se da aza, in rata stevrdesa, vi se pol spomnite, kako se po spansko rece stevard.
A ja, to vem, da vas veliko zanima: prometno dovoljenje je za sencilom pri vozniku, uni papirji od AMZ so za sencilom pri sovozniku.
sedaj, ko to veste, ste lahko mirni, jaz se tudi poslavljam, pri meni je sedaj 8:20, jaz sem pa dokaj sesut.
ežoj