13. feb 2012 17:38
Verovnika,mislila sem tistega na peki papirju,ki je zvit v rolco.Se opravičujem za napačen zapis
kriznana
13. feb 2012 17:38
Verovnika,mislila sem tistega na peki papirju,ki je zvit v rolco.Se opravičujem za napačen zapis
kriznana
13. feb 2012 19:16
Kriznana, takoj si me prepričala, hvala. Ga imam vedno v hladilniku. Bom poskusila še s kuhanjem v vodi, ne samo s pečenjem.
Se beremo!
Veronika
14. feb 2012 11:30
Jaz zmeraj delam štruklje iz listnatega testa (maslenega), takega, ki je zvit skupaj s papirjem v rolco. Imamo ga zmeraj v hladilniku za zavitke ali štruklje, če se zadnjo miuto spomnimo, da bomo kaj takega jedli. Namažem, zvijem in zavijem v prozorno folijo in nato še v alu folijo. Zvitek fino prešpikam, drugače pride presuho. Včasih sem jih kuhala v krpi, potem sem pa enkrat o tem prebrala in sedaj jih delam tako . Za zavitek še napravim vlečeno testo, ali ga napravim iz kupljenega vlečenega testa (listov), štruklji pa so domačim bolj všeč iz listnatega (maslenega) testa.
zvezdica55
8. mar 2012 9:05
Naredila štruklje iz listnatega testa (iz Hofra), nadevala s skuto z jajcem in posula z mletimi orehi. Skuhala sem jih v krpi. Super dobi in rahli! Spet ena stvar, ki mi po novem ne bo jemala nepotrebnega časa pri kuhi. SUPER!
Priporočam vsem tistim, ki morajo imeti skuhano kosilo v pol ure!
Se beremo!
Veronika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Pecivo iz bučk