Insanity vadba

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

23. feb 2012 17:11

Meni so vaje ze zdaj tezke ... kaj bom sele potem, ko so vse te max vaje ... hodila naokoli po vseh stirih ... ha ha

ursus_le

Pecenka  

član od: 23.1.2007

sporočila: 225

23. feb 2012 22:28

Uf, je danes pasal cardio recovery :)

Pecenka

darjao.  

član od: 15.12.2005

sporočila: 140

24. feb 2012 8:10

Men pa recovery ni všeč.... jaz mam naj raj pure cardio

darjao.

darjao.  

član od: 15.12.2005

sporočila: 140

24. feb 2012 19:38

Še en dan za nami! Punce, a gre??

Delajo se plani za naprej...

darjao.

ursus_le  

27. feb 2012 11:28

Danes naredila Cardio Power & Resistance ... ampak sem tako ponosnaaaaaaa, da mi je ratalo priti do konca ... ha ha ... ok, saj vem, da so uni drugi na posnetku delali dosti bolje, ampak vseeno ... super!

Hja, sklece pa bom morala pa tudi jaz natrenirat ... so pa bile danasnje sklece ze za malenkost boljse kot pa prejsnji teden!!!!

P.S. Ampak se res niso hecali, ko so rekli, da ti na zacetku teza naraste .. ufff ... bom tehtnico nekam zaklenila in kljuc poslala za en mesec ali dva na dopust ... ha ha!

ursus_le

callum  

član od: 4.11.2008

sporočila: 35

5. mar 2012 7:39

Kako gre - še vztrajate? Jaz sem se odločim, da prekinem z P90X2 (T.H.-ja težko prenašam) in prešaltam na drugi mesec Insanity-ja. Tako sem včeraj imel Fit test + Max interval Circuit - skupno 85min - porabljenih dobrih 1100kcal (mogoče bi bilo več, vendar mi med pavzami zelo hitro pade srčni utrip). Sem ugotovil, da ni ravno pametno it direktn na drugi mesec :). Pa vseeno zdaj nadaljujem - bom pa delal Insanity po koledarju vsak drugi teden, preostale tedne pa imam nekaj drugega - tako da končam čez 8 tednov (no Insanity čez 7). Malo me je začelo boleti v desnem kolenu, bo treba pazit, nimam pa danes musklfibra - kar je dobro.

callum

ursus_le  

5. mar 2012 10:29

Se se vztrajamo!!!!

Samo ta tema je tukaj malo zamrla pa je bilo zadnje dni kar malo tisine.

Danes sem opravila 9.dan ... Pure Cardio. Mi je bilo malo lazje kot pa prvi dan, ampak sem vseeno vmes ene 2x ustavila vaje, ampak bolj kot pa ko sem to vajo delala prvic ... mislim, da sem se vmes ustavila ene 10x ... ha ha.

urska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti