18. feb 2013 14:27
Tudi jaz se oglašam, danes začenjam moj recovery week. Telo se mi lepo odziva, opažam mišice na rokah, manjši obseg stegen in trebuha (kavbojke so mi malce ohlapne)
Na trenutke sem kar malce nestrpna kdaj bodo rezultati. Ampak je treba najprej vztrajat in prit do konca, pa bomo videli. Od novega leta do sedaj mi je s spremembo prehrane in Insanity-jem uspelo dat dol 3 kg, iz 78-79 kg na 75-76kg (višina 170). Sem si za cilj postavila najprej 72 kg, potem pa še druga runda, da pridem pod 70. Se mi zdi, da že dajem več od sebe, hitreje delam, edino pri Cardio Abs sem imela težave. Zaradi bolečin v trtici, ker sem na smučanju padla. Delala sem samo tiste vaje, pri katerih mi ni bilo treba sedet.
Sem prebirala poste od calluma in razmišljam, da če ne bom mogla sledit 2. mesecu, da bom ponovila zadnji teden 1. meseca ali pa kar celoten 1. mesec.
Xxs, men se tudi to najbolj fajn zdi, da delam doma, takoj lahko skočiš pod tuš, ni treba plačat, motivacija je pa prav tako prisotna.
Za še boljšo motivacijo pa imam ene stare kavbojke, ki sem jih kupila pred nosečnostjo.
LP
Jasna82