Insanity vadba

darjao.  

član od: 15.12.2005

sporočila: 140

7. feb 2012 16:19

Hvala vam vsem za spodbudne besede! Super ste res! Limnol hvala za dobronamerno kritiko, ki me je še posebi podžgala in me še bolj motivirala!

Callum hvala za izčrpne nasvete, jih bom zagotovo upoštevala. Z vago se ne obremenjujem več, odkar sem začela z Insanityjem, ker sem že po prvem tednu opazila rezultate na sebi, vaga pa kot da je zmrznila. Muskelfiber me sploh ne daje, saj sem kak dan pred začetkom insanityja gledala na tv eno zdravnico, ki je rekla, da proti temu pomaga vroč izdaten tuš ali kopel takoj po vadbi, ko si še pošteno razgret. mislim pa da edino ne jem dovolj  in bom morala dodati še večerjo kasneje. Jem namreč nazadnje ob 17.00, razen, če vadim zvečer, potem po vadbi pojem kak jogurt z banano ali kakav z medom okoli 20. ure. To ne bo verjetno problem, ker rada papam Pijem 3-4 litre vode na dan. Slikice "before" imam za primerjavo.

Veseli me, če sem še koga navdušila.

Pa še si lahko kaj pišemo, začetniki in poznavalci

darjao.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

7. feb 2012 16:42

Pa še en dobronameren nasvet, darjao: ne pozabi na raztezne vaje! Vse mišice, ki jih obremenjuješ, je treba vsake toliko, obvezno pa po vadbi, raztegniti (nežno, počasi, ne sme boleti). Traja par minut, lahko ti pa prihrani veliko hudega. Pa srečno!

Sonja

darjao.  

7. feb 2012 16:44

Hvala Sonja, na srečo imajo Insanity vadbe vse to že zajete v sklop, naprej ogrevanje, potem raztezanje, vadbo in ohlajanje z razteznimi vajami.

darjao.

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

7. feb 2012 16:51

Ti morem povedat, da je mene tudi premamilo in sem danes delala fit test. Ojojoj... čist sem brez kondicije, in nisem prišla niti do konca. Ampak bom vztrajala... 40 minut na dan bom pa že našla časa :))

Lizzie

Pecenka  

član od: 23.1.2007

sporočila: 225

7. feb 2012 17:04

Mene tudi mika...

Pecenka

darjao.  

7. feb 2012 20:39

Ravnokar oddelala dan 2/6, 2. tedna in pojedla šejk iz banane, gozd. sadežev, mleka in medu. Uf, upam da je dost hrane za danes.

Sam res rajši skačem, kot pa stradam na dieti!

Kar začnite punce. Pravijo da Insanity klar malo zasvoji... No rajš sem zasvojena s skakanjem kot pa s čim drugim.

darjao.

korzika  

član od: 4.2.2012

sporočila: 13

8. feb 2012 10:58

Živijo!  Za insanity vadbo sm prvič slišala ravno na tem forumu in sem bila tako kot je že nekdo pred mano napisal zlo presenečena, da sem tako temo našla na kulinariki.  Tako da sem stvar pogooglala in bla tko navdušena nad vadbo, da sem jo potegnila z neta in premišljujem, če bi v kratkem s to vadbo poskusla tut sama! Samo preden začnem mam par vprašanj za tiste k ste se tega že lotil. V receptih, ki so priloženi, se veliko uporablja beljake, pa me zanima ali se da kje kupiti samo beljake, da nebi stran metala rumenjakov za brezveze? V raznih videih na voutube-u sm namreč že večkrat zasledila, da imajo (verjetno v ameriki) jajčne beljake kar v tetrapaku - pri nas tega verjetno še ni? Pa še to, a se točno prehranjujete po tem jedilniku?

Aja, pa še čestitke darjao za vztrajnost, ker kolikor sm si že pogledala vide-e je to res brutalna vadba  

korzika

korzika

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

8. feb 2012 11:17

CaLlum hocemo fooooootkeeeee :) saj so lahk brez glave. ;) dej noo

Drugace pa super in plosk plosk. Se bere da imas poslihtano v glavi in lepo vzdržuješ, ne pa da bi sel v ekstreme...

www.mojalbum.com/naredilaana

darjao.  

8. feb 2012 20:56

Jaa! Fotke za še dodatno vzpodbudo!

Korzika, jaz se ne držim tiste diete, ampak jem 4-5x na dan. Zajtrk se še privajam, ga nisem nikoli redno jedla, sadna malica, običajno slovensko kosilo- pazim na maščobe, dodam kaj več zelenjave, malica - sadje ali jogurt, večerja - kakor kdaj. Obvezno se potrudim pojest nekaj po vadbi - šejk iz mleka, sadja in mičkeno medu...

Sej ne vem če je ok.... Callum ima več izkušenj... nasvet prosim

Za danes oddelala svoje, grem nekaj popapcat
darjao.

Sporočilo je spremenil(a) darjao. dne 08. 2012 21:03

yulchi  

član od: 16.8.2007

sporočila: 630

8. feb 2012 21:32

Jaz sem se tudi dokopala do tega dvd-ja, tako da bom prečekirala fit test 

Malo sem v dvomih, če je to sploh priporočljivo, takoj z nule na totalen napor, ker če pride muskelfiber, se ga ne rešiš kar po par dnevih...

What a hell, before-after slike na netu so me prepričale... malo pa moramo trpet za lepoto, oz. zdravje 

yulchi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti