Spoštovani!
Obračam se na vas s prošnjo za razlago. In sicer se nanaša vprašanje na "Nagradno igro Hofer". V zadnjem tednu sem opazila, da je konkreten recept (palačinke), ki je trenutno na drugem mestu med sladicami in je bil prvič objavljen na Kulinariki dne 09.01.2012, v enem samem tednu dobil skorajda neverjetno število glasov. Le 2000 manj kot trenutno naprimer prvouvrščeni recept, ki pa je bil objavljen dober mesec prej in to v božično novoletnem terminu, ko mnogi bistveno več pečemo in kuhamo, ter posledično zato tudi brskamo ter iščemo nove in zanimive recepte.
Zanima me, če kdorkoli s Kulinarike nadzira način ogledov oz. štetje le teh, ker se mi zdi tole enormno število ogledov enega recepta v enem tednu resnično čudno in nenavadno. Ali je pač vse skupaj prepuščeno načelu "znajdi se sam"? Ker je igra - igra! In nenazadnje, če prihaja do kakšnih nepravilnosti, je to povsem nepošteno do vseh, ki so k igri pristopili v duhu "fair playa".
Pojasniti vam moram, da sama sicer ne sodelujem v tej nagradni igri, sem pa vendarle opazila to situacijo.
Hvala za morebiten odgovor, lepo pozdravljeni in še naprej tako dobro urejajte našo Kulinariko.
luckym
luckym
Temo je spremenil(a) luckym dne 18. jan 2012 11:27