5. dec 2011 7:00
mamamia je napisal/a: |
Ma kaj vem, meni tile oajčevalci in konzervanski gladko dol visijo, pa saj ne pojem tega vsak dan dve kili, da bi me skrbelo. Od nečesa pa itak moraš umret. Gledam svoj frendico, ki umira za rakom, pa zadnjih 15 let ni delala drugega kot zdravo živela. Seznam e-jev, pa vse bio in eko, denar je v luft metala za take zadeve in se kregala nad mano, ker ne jem testenin iz polnoznate moke (to zgolj za primer). Mene je doslej edino slinavka "vdrapnila", pa sem si opomogla in zdaj spet jem vse, pač na neke zadeve drugače pazim. Ni pravila, hočem reči. Naša kolegica je pred nekaj dnevi umrla, za rakom, pa je biila predana naravi in eko vrtnarjenju, zdravi prehrani in vsemu, kar spada raven, vjljučno z ukvarjanjem s športnom, sama je tudi vrtnarila in slh pazula na čim bolj naravno in bio prehrano.
Če sem kruta: raje sem srečno kot sestradano truplo.
|
.
Kar se pa tiče vegete: pri nas je nimamo, ker ne čutimo nobene potrebe po njej, že sam priokus, ki ga da nam je . Pa sploh ne zaradi ojačevelcev... Tudi doma narejeno vegeto imamo, pa jo zeloooooooooooo redko uporabimo. Pač ne čutimo potrebe. Ste mi pa naredili gušt z argovko... (kot šolarja sva si jo s sestro velikokrat naredila, ko sva prišla lačna in premražena iz šole).
V službi jo pa večkrat uporabim, tako, kakšno pikico...
peter