18. nov 2011 18:10
Imam eno prošnjo. Ali obstaja možnost, da se to temo preimenuje v PRAZNIČNO PECIVO 2011
in se s tem nadaljuje že utečene teme, lažje za iskanje.?
Mizarka
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
18. nov 2011 18:10
Imam eno prošnjo. Ali obstaja možnost, da se to temo preimenuje v PRAZNIČNO PECIVO 2011
in se s tem nadaljuje že utečene teme, lažje za iskanje.?
Mizarka
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
18. nov 2011 18:33
Naslov lahko spremeni avtoriica teme.
18. nov 2011 18:41
Če mi poveste kako to storim - z veseljem! :)
msegov
18. nov 2011 19:40
Jaz pa bom sigurno naredila tele http://www.coolinarika.com/recept/kresenti/, domačega prijatelja, mini potičko iz ramine knjižice, orehove rogljičke, kokosove rogljičke, ter čokoladne kroglice. Pa seveda frcokle! Bo kar dovolj! Peči pa začnem po 15. decembru, skrivališča pa si sproti zmišljujem , da imajo keksi "rok uporabnosti" od božiča naprej!
bina
18. nov 2011 20:37
skrivališča pa si sproti zmišljujem , da imajo keksi "rok uporabnosti" od božiča naprej!
Je kakšen za javnost?
Ste pa natrosile idej, da ne veš več katero bi Mene pa vedno bolj mikajo veliki stekleni kozarci napolnjeni s piškoti (da ne bojo vsako leto vrečkice), pa nimam ideje kje bi dobila kakšne lepe, za ugodno ceno se ve.
OlivaB
18. nov 2011 21:10
...skrivališča so v spalnici med mojimi oblekami, za "fasngo" v kuhinjski omari, tudi med mojimi kuharskimi knjigi, ki se jih ponavadi nihče ne loti brat....pa tudi kavč ima posteljni predal.... - seveda vse lepo pospravljeno v škatle in nato skrito...
bina
18. nov 2011 21:32
Ja super ste! Ideje so vedno "dobro došle", poleg vseh natrpanih receptov, kjerkoli,se je težko odločiti kateri je tisti tapravi. V naši družini vsako leto pred novoletnimi prazniki zadiši po cimetu, obvezno so na mizi tudi FINI KEKSI - pred kratkim sem recept prispevala na kul.slo. Obvezen je tudi sadni kruh, in pehtranova potička.
JURE-LUKA
jure luka
19. nov 2011 13:16
nekaj strani nazaj je bilo govora o prozornih vrečkah za piškote. učeraj sem jih povsod iskala(hofer, kik,muller vse se nahaja v kopru) pa nisem našla nič.:( sem bila kaj razočarana. nevem več kje iskat
ledenka_
19. nov 2011 14:50
v Hoferju možno, da jih je zmanjkalo, ker imajo ponavadi samo robo, ki pride naenkrat potem pa ne naročajo več ... V Mullerju (sicer v Mb) pa so jih še v sredo, ko sem bila jaz tam imeli ...
msegov
19. nov 2011 18:13
OlivaB je napisal/a: |
Mene pa vedno bolj mikajo veliki stekleni kozarci napolnjeni s piškoti (da ne bojo vsako leto vrečkice), pa nimam ideje kje bi dobila kakšne lepe, za ugodno ceno se ve. |
V Trzinu (Stenko d.o.o.) imajo kar v redu izbiro steklene embalaže.
Ne vem pa če imajo tudi kakšne kozarce, ki so večji od standardih za vlaganje.
roža
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Hempy polenta