15. nov 2011 21:19
Zimt v hoferju, sem pa danes našla tudi v Mullerju.
lp,pinka
15. nov 2011 21:19
Zimt v hoferju, sem pa danes našla tudi v Mullerju.
lp,pinka
15. nov 2011 21:23
V Müllerju sem ravno te klasične kupila, vendar sem bila očitno prehitra, ker takrat drugih še ni bilo. Hvala!
Zimt
15. nov 2011 21:27
Veliko izbiro (a po 100 v paketu) imajo v ProMak, na Tržaški. V Hoferju pri POP Tv jih še imajo, tudi okrašene, ne samo enobarvnih.
rimljanka
15. nov 2011 21:31
Ja tudi jaz sem nabavila te vrečke z zvezdicami v Hofferju! Bom rabila pa še nekje 5-6 takšnih srednje velikih kovinskih škatel za piškote ... Imate kakšno idejo kje bi dobila kakšne lepe in ne predrage?
msegov
15. nov 2011 21:41
Ta vrečka je iz Mullerja, prejšnje so iz hoferja.
lp, pinka
15. nov 2011 22:36
Res lepo, a takšne se bojo talale kulinaričarkam?
Takšne vrečkice sem prejšna leta izdelala sama (narejenih nisem nikjer videla) iz potiskanega celofana. Za božič z božičnimi motivi za veliko noč pa z zajčki
OlivaB
Sporočilo je spremenil(a) OlivaB dne 15.nov 2011 22:37
16. nov 2011 7:29
Potiskane z zlatimi zvezdicami že nekaj let kupujem v Mulerju. Kovinske škatle pa se dobijo poceni ob raznih akcijah v Sparu, Hoferju. Verjetno tudi kje drugje, jaz sem jih nabavila v teh dveh trgovinah.
Za Miklavža pečem razno drobno pecivo, samo ne iste vrste kot za novo leto, ker imam preveč receptov, ki jih hočem preizkusiti. Tako jih nekako porazdelim na ves december.
pirnica
16. nov 2011 16:35
Pirnica hvala za nasvet! Bom najverjetneje res še malo počakala, da bo božična prodaja res v polnem razmahu ... Sem danes namreč gledala kar zanimive škatlice v Mullerju pa so cene kar malo previsoke ... Pa še izbire ni neke ravno velike ... Tako da ta nakup bom še odložila!
Sem pa že nabavila manjše kozarčke za domači med in še malo manjše kozarčke za med z vloženim suhim sadjem in oreščki. Tako da tudi to letos podarjam poleg paketkov piškotov ... In pa čokoladn liker v ličnih stekleničkah v obliki smrekic ... To pa sem si že priskrbela! :)
Mama pa mislim da bo podarjala podobno razen domače rezance bo še dodala ... Tako da letos so taka "home made" darila. Upam da jih bodo veseli ...
msegov
16. nov 2011 17:42
jaz tudi imam hoferjeve, zagotovo jih bo imel tudi muller če jih še nima. navadno ima z belimi ornamenti ali pa zlatimi zvezdicami.,.
www.mojalbum.com/naredilaana
16. nov 2011 17:50
ps: mi lahko prosim predlagate kakšno preizkušeno kuharsko knjigo o praznični peki, bi jo kupila prijateljici.
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Pekoče piščančje perutničke