20. okt 2011 11:52
In kaj je narobe? Nikomur nisem rekla, da ne sme izdelovati kakršnih koli tortic ali potičk. Pač povem, da mi je to neokusno. Kaj je zdej? Moje mnenje pač. Je to prepovedano?
In ne vem, zakaj je potrebno toliko cirkusa s temi polovičkami žog, balončki, silikončki, no, včasih morda tudi bolj podobno uporabljeni vrečki za čaj...
Nič ni prepovedano.
Če (ČE??!!) bi jaz delala take tortice, bi zdrobila biskvit, ga navlažila, dodala dodatke in oblikovala po spominu(??!!), bi zgnetla, zmasirala, uživala z voljno maso v mojih rokah....vmes nekajkrat obliznila prste, navila erotično muziko..pa če ne rata nekaj za prste obliznit in lepo za pogledat, nisem vredna da se grem seksualne izpade.
Če so pa tortice namenjene zabavi iber ales, je pa čist vseen kako zgleda in če kaj narazen leti, sej namen je dosežen že s tem, da si nekdo predstavla, kaj naj bi to vse skupaj bilo in kaj naj bi pomenilo...važna je zabava, ja, se strinjam.
Zdej pa neham tlele kao moralizirat in se zgražat, da ne bo na koncu kdo pomislil, da so mene kupili ali pa da sem jaz preko interneta svoje otroke naročila.
Uživajte!!
Mygrace