20. okt 2011 10:58
rebecca!!
anndreja
20. okt 2011 10:58
rebecca!!
anndrejaMygrace
sporočila: 6506
20. okt 2011 11:02
Mah ja, sej v bistvu je vse sprejemljivo. Odvisno s kom se družiš.
Če bi pa kdo rad umetniško torto oblikoval, se javim za model. Pa da vidmo
*ponekod že sneži*
Mygrace
20. okt 2011 11:07
tudi jaz nimam problemov z raznovaznimi oblikami tort in peciva, me je pa na eni zabavi "pesenetilo" ko so starejšemu, poročenemu moškemu na zabavo, na kateri je bila tudi njegova žena, v gostilni pripeljali plesalko, ki je na koncu pristala v evinem kostimu. (jaz tega nisem videla, ker so me z majhnimi otroki poslali v sosedno sobo, bi mi pa gotovo bilo vsaj malo nelagodno). A niso takšne "plesalke" bolj za samske ali pa vdovce ali kaj podbnega?
enanova
20. okt 2011 11:08
mygrace iz katerega konca pa si da že sneži?
enanova
20. okt 2011 11:26
Joj, joj! Ne morem verjet, na kako debato smo prišli iz ene preproste torte v obliki polkrogov. Verjetno je paulino d zanimalo le to, ne pa celotne litanije kaj je sprejemljivo in kaj ne...Če vas to tako moti, pa ji vsaj povejte kako bi naredile torto v obliki žoge. Ko postaviš vprašanje in dobiš takšne odgovore (razen svetlih izjem, seveda), potem resno razmisliš o tem ali bi še sploh kdaj pisal kaj.
Pa naj vam ta deževen dan mine čimlepše!
LP
simona_ce
20. okt 2011 11:30
Ena torta pa tako zgražanje ... v slovenskih novicah maš tudi na sredini pomanjkljivo oblečeno dekle ... pa še marsikje drugje tudi ... bi morali potem z vrečko na glavi hoditi okrog?
Ebonlass
20. okt 2011 11:36
Evo pri nas so tudi snežinke med dežjem. Pa smo zelo blizu Ljubljane.
Sonja
20. okt 2011 11:42
Tudi v središču Ljubljane padajo snežinke med dežjem. Mislim, da nimajo možnosti preživetja.
naor
20. okt 2011 11:44
no nisem se hotela zgažat- pardon res sem mal skrenila s poti, da vsaj malo popravim vtis:, letos sem prvič delala eno tako navihano žensko torto: spodaj pavokotna navadna tota zgoaj pa biskvit pečen v okoglih kovinskih šalčkah obdanih z alufolijo, da se ni prijelo. Okogla biskvita sem samo 2x pererezala namočila s mešanino ruma in namazala z marmelado, vse skupaj pa sem oblekla v mmf maso (slikca pa bo objavljena pri biskvitu za toto, ki nikoli ne pade dol)...uživajte v dnevu...
enanova
20. okt 2011 11:45
En link.Raznovrstne oblike tort.Tiste,ki kaj moti pač naj ne odpirajo vsega.
http://cakecentral.com/cake-decorating-photos.html.
paulina d
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Jabolčne rožice