20. sep 2011 12:31
Končno so na vrsto prišle tudi zvezde, ki so blestele na rdeči preprogi.
Nominiranke za najboljše oblečeno zvezdnico so:
Lea Michele
Obleka je iz pod rok oblikovalca Marchesa. Obleka je preprosta eleganca z super lepim hrbtom. Všeč mi je, da ni pretiravala z nakitom. Za moje pojme čista desetka.
Nina Dobrev
Nina nosi obleko Donna Karan. Elegantna obleka, ravno prav nakita, preprosta pričeska. Všeč mi je, da ni kombinirala obleke z črnim nakitom in črnim lakom za nohte. Res super.
Kate Winslet
Kate nosi obleko Elie Saab. Veliko ljudem obleka ni všeč meni pa zgleda super. Kate ima super stil in tale obleka to samo dokazuje.
Sarah Hyland
Sarah nosi obleko Christian Sirian. Tukaj vidimo odličen primer obleke, ki je primerna za njeno starost. Stara je namreč 21 let in mi je všeč, da se ni hotela postarati. Všeč mi je razporek, ki obleko naredi zanimivo.
Sofia Vergara
Obleko je skreirala Vera Wang in jo lahko opišem samo z 2 besedama: ČAČA DIVA!
Cobie Smulders
Zvezdnica serija Kako sem spoznal vajino mamo je blestela v obleki oblikovalke Alberte Ferretti. Barva je res izstopala na rdeči preprogi. Všeč mi je preprosto ličenje in dejstvo, da si ni nadela verižice.
In najboljše oblečena zvezdnica po mojem mnenju je.... Cobie Smulders. Res obožujem barvo obleke. Bila je nekaj posebnega.
Kdo je pa vam všeč?