24. avg 2011 13:34
@Cila- to je gostilnica v Ljubljani. Po moje bi se tudi kak kuža al muca najedla. Kje v backstage. Me je Naor prehitela v pojasnjevanju. Se mi je zdelo primerno sem uvrstit.
Ker, če v nekoga, ki je uradno na robu ali ga slpoh ni poskrbiš, ponavad tudi mucike dobijo svoj del. Aroganca, kot sem napisal pa pogosto pomeni neznanje in popoln interes kaj se okoli tebe dogaja.
Bilo je govora, da bodo to ukinili, ker EU sredstva so bila za eno leto. In so razmišljali,da bi projekt uvedli na državni nivo. V vsakem mestu bi uvedli tako gostilno. In zarad tega sem pozval Ljubljančane. Jaz kot Mariborčan ne morem it težit Jankoviču naj da dnar. In, ker se dnar ponavadi najde za bolj neresne zadeve, bi pričakoval, da kdo od Ljubljančanov tukaj javno malo kaj napiše. In, da zahtevate, da se denar najde. Saj plačujete davke in prispevke.
Ko bo na tapeti Maribor bom jaz v front liniji in težil Kanglerju.
Glede muce - saj nu nujno,da kupiš hrano, ker kvalitetna je draga. Če imaš denar kupi. Če nimaš denarja, kupi za vaju, skuhaj kosilo in piščanca in malo zelenjave premiksaj v eno tako tekočo zadevo. Sol spusti. In s tem muciko hrani. Če je treba, tudi na kapalko od začetka. Če jo ali ga boli. Samo slano ne sme biti preveč. Čisto malo mogoče. Najbolje pa nič.
Da ne bom na koncu ispadel, da me sam gostilne zanimajo
Multivitamin
multivitamin