Mygrace
sporočila: 6506
11. avg 2012 13:10
Jebela, zakaj pa meni noče slovenske strani odpret
MygraceMygrace
sporočila: 6506
11. avg 2012 13:10
Jebela, zakaj pa meni noče slovenske strani odpret
Mygrace
11. avg 2012 16:09
ne kompliciraj - nauči se arabsko (ali pa kitajsko - s pisavo vred) pa še ti impresioniraj ubogo rajo tukaj!
Lisa
11. avg 2012 16:41
Lisa,
rosie
11. avg 2012 16:51
منذ اختراع ترجمة غوغل، انها حقا ليست صفقة كبيرة. لقد جيدة في اليوم، أقرب.
11. avg 2012 16:53
甚至在普通話的中國是完全可控的。 日子過好,就近。
11. avg 2012 16:58
Pero, por supuesto, usted debe saber que Vendy utiliza lengua española porque ella lo habla bien, y no con la ayuda del Google Translate, como yo. Un cordial saludo, próxima
11. avg 2012 17:34
Mi querida amiga in punto, como ordinario. Deseo de mi vida es que aprendo foring lengviđize, todo tiempo, rumenian especialmente.
Drugač, tukaj so nekaj zahacali, v senci ne pade pod 30 stopinj, nekje v vasi videl 32 stopinje. Ja, pol pa nič, v senco in jamrat...........
Nerodno je pa le, da tudi denar rabiš. To ugotovim nekje ob poldnevu. Ni problema, grem na bankomat ( cajero avtomatico ), tukaj, tik pred kampom je. Grem, poskusim, nič. Vprašam na recepcijo: cajero avtomatico no funcionado. OK, saj sem že prej videl, avtomati so vsepovsod, grem do naslednjega. Glej ga zlomka, prej so bili vsepovsod, ko ga rabim nikjer nobenega. Hodim ( 32 stopinj )avtomata od nikoder. Vprašam, mi povedo, grem, ne sprejme moje kartice. Grem naprej, najdem enga, ki za njega rabiš ne vem kako diplomo: tipkovnica, vstavim kartico, karkoli vtipkam nič, hebiga, sem preneumen za tega, grem naprej in končno najdem enega, ki se me usmili in mi izplača denar ( a sem že povedal kolk je stopinj ). In, glej čuda: kamorkoli grem, je cajero avtomatico, z simbolom za maestro in mastercard, pa kako jim je ratalo prej, da jih skrijejo mi sploh ni jasno ( a sem povedal, kolk je stopinj )
No, drugač, costa brava, kot tukaj pravijo,je zelo lepa, skor tako kot makarska, le da je mejćken daljša . Morje je čisto, nikoli popolnoma mirno in skos neki piha.
Dokler se pripravlja kosilo, prebiranje cajtngov, seveda današnji El Pais in vesti iz domovine:
Ah, nič posebnega, kapitalistično sranje o dolgovih ( pa na mojih................ ali pa tudi )
In, današnje kosilo:
Žal, briškega belega niso imeli.
A ja, tisto rastlino videl v kampu, videti bje tako:
Uf, uf, pa še cucka bi lahko pripeljal s sabo:
ežoj
11. avg 2012 17:40
My, očitno se bo treba učit foring lengviđizov, angleščina pa ne šteje. Pazi le, da boš začela pred šestdesetim letom, drugač ti ( baje ) scvre tisto kaj imaš med ušesi ( men se zdi, da je pri meni le pajčevina )
ežoj
11. avg 2012 17:45
Kakšen čudovit izbor quesos, res ni videti, da bi vam na maturantskem izletu kaj manjkalo, da o vinha del mar ne govorim, razvrat je očitno v polnem teku. lp, proxima
11. avg 2012 17:58
Proxima -
"Pero, por supuesto, usted debe saber que Vendy utiliza lengua española porque ella lo habla bien, y no con la ayuda del Google Translate, como yo."
-ne bit skromna, tudi na ta način se da pokazat kako omikana si!
Lisa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Pistacijeve rolice