12. mar 2014 0:19
srečno vožnjo domov....
irenakr
12. mar 2014 0:19
srečno vožnjo domov....
irenakr
12. mar 2014 6:36
Veselimo se tvojega prihoda domov
ursula-ce
12. mar 2014 7:18
Tudi sama se pridružujem dobrim željam ob vrnitvi domov.
Zmrznil ne boš, boš pa moral poprijeti za lopato, greblje. Dela ti ne bo zmanjkalo. Vaške ribe te že nestrpno kličejo.
Migla
12. mar 2014 17:59
Srečno na poti! Lopata in grablje pa res kar segrejejo. Sem se danes ponovno prepričala!
naor
13. mar 2014 0:05
Srečno pot domov, Ežoj!
Da te ne bo preveč skrbelo za garderobo: danes sem bila nekaj ur v prestolnici in med kafetkanjem in čvekom s prijateljicami opazovala "sotrpine" - sedele smo na soncu, ki je eno celo opeklo po licih.
Ti iz prve roke povem, da smo se me vse slekle s plaščev do majic in zavihale rokave, ni pa manjkalo ljubljanjskih moher in čikit v poletnih majčkah, tolk da veš Kulturno-modni šok zagotovo ne bo prehud te dni
Mojca
13. mar 2014 10:54
Ežoj, srečno se vrni domov sonček je, bo treba rokave zavihat
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
15. mar 2014 6:52
ola, spet jaz
tokrat iz domačih logov.
Na kratko: prispel predvčerajšnjim v Ljubljano ob pol osmih zvečer, prespal pri mojih v Ljubljani in včeraj z vlakom do naše vasi. Vsem hvala lepa za lepe želje ob vrnitvi.
Včeraj, takoj poprijel za delo. Avto mi nagaja, sem mogel šraufat, tako da sem dobesedno porinjen v delovni vsakdan.
Bodi dovolj za sedaj, se oglasim še enkrat, da tole potepanje spodobno zaključimo.
ežoj
15. mar 2014 8:21
Dobrodošel doma! Super, da si srečno prispel. Ljubo doma kdor ga ima, pa čeprav je človek takoj "porinjen v delovni vsakdan".
Mislim, da ti ne bo manjkalo.
Balenka
15. mar 2014 8:24
O, Ežoj, lepo da si se oglasil...čeprav na kratko...
Dobrodošel zopet med nami...
Johanna
15. mar 2014 9:16
Dobrodošel!
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Pekoča paradižnikova juha