1. avg 2011 15:00
Ojoj
rrr
1. avg 2011 15:00
Ojoj
rrr
1. avg 2011 15:29
Jaz imam pa VELIKI PREDSODEK glede organkota. Ne predstavljam si, da bi imela odvrženo hrano en teden v kanti pod koritom.
Spet ena marketinška fora - kupi, kupi, kupi...
Pozdravček!
1. avg 2011 16:22
dragička je napisal/a: |
Jaz imam pa VELIKI PREDSODEK glede organkota. Ne predstavljam si, da bi imela odvrženo hrano en teden v kanti pod koritom. Spet ena marketinška fora - kupi, kupi, kupi... |
Jo daj pa na balkon
1. avg 2011 16:35
Ne gre za marketing, ampak ločevanje organskih odpadkov. Boš šla po vsakem kosilu z ostanki na ekološki otok?
Lisa
1. avg 2011 16:48
Pri nas doma imamo tudi organkota in smo z njim zelo zadovoljni. Ker se nabere veliko tiste tekočine, jo vlivamo predvsem v odtoke, nekaj malega pa prihranimo za gnojenje rastlin na vrtu.
Če pokrov dobro zapreš, ni strahu, da bi kaj smrdelo iz njega. Tako da ga priporočam!
1. avg 2011 16:55
Balkon je pri meni namenjen za druge reči, ne pa za kanto s smetmi;
Tudi doslej smo vsak dan nosili vrečko s smetni v kontejner;
Z vsebino nimam kaj gnojiti;
Tudi če je pokrov zaprt, vendar moraš odpreti, da kaj vržeš notri.
Žal, mene niso in me ne bodo prepričali!
Pozdravček!
1. avg 2011 17:42
Dragička , ni moj namen te prepričevati , a sprva sem razmišljala tako kot ti . Danes , ko ga že nekaj časa uporabljam , sem zadovoljna z njim . Ni več mušic , nobenega smradu , zapre se pa tako močno , da ga sama včasih komaj odprem . Če tekočine ne potrebuješ za rože , jo zliješ v odtok , ker je baje odlično čistilo za odtoke . (to ne trdim iz svoje izkušnje , ker jo uporabljam za gnojenje rož in ostalega na vrtu )
Lp
manca51
1. avg 2011 17:45
To vlado si bom zapomnila predvsem po tem, da so me prisili brskati po smeteh.
In uporabljati čisto, kvalitetno pitno vodo, da perem odpadke, da so primerni za zbiranje.
F r i n a
1. avg 2011 17:48
Frina,
1. avg 2011 17:51
Mene tu (še) ni prepričal.
Predvsem me zanima, kako je z vsemi pesticidi in ostalo kemijo.
Ok, kar pride z vrta, se nese nazaj na vrt.
Kako pa je z raznimi olupki banan, pomaranč? Se pa še moram pozanimati, kaj se dogaja z odpadki z biološkega otoka v mestih.
kilcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Jugoslovenka