23. jun 2011 9:27
To so (spet) neke politične zadeve s to bakterijo. Saj pa se v nekih visoko tehnološko razvitih laboratorijih kaj takega ne samo "zgodi". Tako da ne se sekirat glede bakterije, v majhnih količinah so celo dobre. Dokler bomo živi, pač bomo. Kar se pa tiče tistih vojn pa tega. Povej mi kako dejansko bote vi to ustavli? Šli tja pa se vrgli pod tanker? Ne bote prvi. Napisali jezno pismo? Verjamem da taka pisma vlade dajo nekemu pripravniku brat in "reciklirat". Kaj več pa vam že ne preostane. Dokler se ne bo korenito spremenil vpliv kapitalizma na cel svet (po zaslugi Amerike) nimaš čisto nič za nardit.
Aja pa ne mi sploh začet s tistim UNESCO sranjem, ker vsi vemo, da gre komaj 10% vsega darovanega denarja dejansko tistim, ki potrebujejo. Zadnjič me je spet eden od teh tečnežev ustavil in začel kako oni trpijo in kako moram se zavedat da jim pomagam če darujem en evro ipd. Potem sem ga pa vprašala kje je dobil majčko in kapo in mapico in liste in kulice in še kaj. Pa sem ga vprašala od kod pa misli, da dobi ta firma denar za nakup vsega, kar ta tip dobi. Pa koliko je takih kot on po vsem svetu. In koliko kulic in majč in teh *****rij obstaja. In koliko gre za to denarja. Da o samem vodenju poslovnih prostorih ne govorimo. Potem pa je tip "rahlo" prebledel. Sej se mi je zasmilil ker je mislil da pomaga onim v Afriki. Sej jih normalno tudi pustim pri miru. Ampak ker je bil tako siten, da me je "spremljal" po ulici sem mu dala svoje.
Se opravičujem za ta izbruh. sej vem, da imate vsi pravico paničarit zaradi pravljic, ki jih mediji govorijo. Ne bom pozabila panike glede ptičje gripe, haha! to so bili časi. :)
Monika7