22. maj 2011 18:12
Draga Hema. Popolnoma razumem tvojo jezo. Jaz imam nogo št. 42 in visoka sem 183 cm. Ko dobim lepe, moderne čevlje ali hlače, ki so mi v pasu in dolžini prav, je kot bi zadela na lotu. Muka mi je hodit po trgovinah in spraševat po podaljšanih hlačah, (moj rekord je 24 kavbojk različnih modelov in znamk v šestih trgovinah v enem popoldnevu; domov sem prišla brez kavbojk, pa da ne boš mislila da sem zbirčna ) pa tudi poslušat pametovanje določenih trgovk, kao pomerite, saj so velike številke. Sprijaznila sem se, pač nisem po standardu in v omari imam malo lepih in modernih kosov, saj raje kot da hodim okrog v prekratkih hlačah in da stiskam prste skupaj v premajhnih čevljih, raje ne kupim nič novega. Ko sem bila majhna, sem rekla noni da si bom odrezala palca na nogah,ker imam prevelika stopala in v šoli me zafrkavajo in razložila mi je, da moram imeti velika stopala ker sem visoka in da če bi imela manjša, nebi mogla niti hodit, saj nebi imela ravnotežja. Par let sem se tako tolažila, potem pa sem odrasla. Veš kaj Hema, midve vsaj na plavutkah prišparava. Pa srečno pri naslednjem nakupu.
giga 33