27. maj 2011 20:12
Mamamia in Sonja,
jaz sem samo opisal svoje izkušnje, vedve pa se norčujta do mile volje. Meni je pomembno, da mi je bolje in da me ne boli. Če mi vedeve verjameta ali pa ne, mi je vseeno, saj pravzaprav še sam komaj verjamem.
Sonja, vas bi pa najlepše prosil da mi posredujete kontakt, kjer mi bodo, vas bom citiral "nabavili kilo magnezijevega klorida prej kot rečeš keks." Še vedno se mi zdi namreč moja nabavna cena 45 EUR za kg odločno previsoka in vam bom zelo hvaležen, če mi s posredovanjem informacije omogočite cenejši nakup magnezijevega klorida, še toliko bolj, če bo to v Sloveniji in ne bo pogojeno s količino. Sam sem poslal povpraševanja na vse možne naslove v Sloveniji, pa nič oziroma skoraj nič. Prišla je le ena ponudba in tudi ta je bila višja kot 45 EUR, ob nižji kvaliteti. Torej, lepo in iskreno prosim za pomoč.
In ne bojte se, MgCl2x6H20 PA ne zajemam z veliko žlico, kot ste napisali, ampak se strogo držim navodil, kar pomeni, da ga zaužijem nekaj gramov na dan, raztopljenega v prekuhani vodi.
V pričakovanju vašega odgovora in iskane informacije vas lepo pozdravljam, sedaj si me pa lahko zopet privoščite, ne bom zameril. Bi bilo pa lepo, če bi razumeli tudi ironijo drugih, ne le lastno.
Lep pozdrav!
pujsek1