Kaj poslušamo

rag_doll  

član od: 24.8.2011

sporočila: 505

1. nov 2013 20:00

Spletni Radio Paradise. Nič teženja, praktično nič govorjenja, nič zatežene muzike (razen včasih kakšen ornk blues ali jazz), super za ozadje. Pa trenutno predvajana pesem je navedena na spletni strani, da je ne iščeš, če te zanima, in kompleten seznam predvajanjih glasb s kupom enih podatkov, če te zanima in imaš čas brskat. V bistvu je to zelo blizu idealnemu radiu (če ne rabiš kakšnih prometnih informacij, recimo) :)

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

1. nov 2013 20:25

Zdele trenutno Slovenski oktet na RTV Slo1 in je fajn

lp

cervus

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. nov 2013 17:43

Tole je pa nekaj iz zgodovine. Pisalo se je leto 1980 in tisto leto je sanremski festvial vodil Roberrto Benigni (imel je dolge lase!) in Toto Cotugno (Salvatore) je pel Solo noi.

Tisto leto smo punce 14-15 bile vse po vrsti zaljubljene in se nam je zdelo, da je človek še bolj zaljubljen, če se to pove po italijansko in smo se vrgle v samoučenje italijanščine in znotraj tega smo čivkale tudi tisto: Dimi ke nesun uomo te a fato tremar komo tremi konme....

 in seveda nismo imele v resnici nobenega pojma, kaj to v resnici pomeni

V teh desetletjih smo ukapirale, kaj pomeni ....Dimmi che nessun uomo ti ha fatto tremar come tremi con me..... Pesem spada v nostalgijo obletnic matur, ko se punce malo srečamo po tem, ko je jedilniški del že končan, ura pa še ni taka, da bi šle kar domov in ker silno veliko skupne sedanjosti nimamo, pride takle spomin zelo prav.

Posnetek je totalno retro (in spada že v tisto nedeljsko popoldne, ko so sanremski zmagovalci že znani). Namenjen je vsem, ki smo imeli osemdeseta, pa poletne terase v tistih časih in z željo, da imamo tudi tole desetletje in poletne terase v tem desetletju in zimske veselice in da bomo pri tem vedno malo zadrhteli, ker če tega ni, je pa res dolgčas.

http://www.youtube.com/watch?v=C9txCYhRrIU

Vendelina jr.

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

3. nov 2013 18:58

Vendelina jr....

P.s. Škoda,ker ta festival ni več to,kar je bil,kaj smo ga leta nazaj čakali,da začne..zadnja leta,najbrž že desetletje,pa ga sploh ne obidiramo več...

Vrtejbenka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. nov 2013 21:30

Wow, fenomenalen glas. Škoda, da je njen glas tako zrel, da ne bo usklajen z njenimi leti in čustvi in veselji, ki jih imajo najstnice. Nekako me spominja na Cristino Aguilero, ki je tudi tožila, da je vrstniki niso marali in je bila srednja šola za njo muka.Upam, da bo srečala veliko podpore, ker jo bo potrebovala več, kot jo potrebujejo sleherniki z manj talenta.

Vendelina jr.

katrin11  

član od: 3.1.2010

sporočila: 2351

7. nov 2013 4:03

Proksima je napisala:Andrew Strong, pri 16h neverjeten glas in glavna atrakcija kultnega filma The Commitments, sedaj pri 39h zrel, sočen, vibranten bariton, ob kakršnih punce same od sebe padamo v level.

I'd Rather Go Blind

In jaz na brzino preletim tekst, pa se mi prebere "padamo v plevel"Sem morala še enkrat počasi prebrati in tudi na youtube sem šla gledat, kdo je tisti, zaradi katerega punce padajo v "plevel".

Katrca11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti