30. maj 2012 19:51
Danes domača granola, mleko, mate čaj.
Jutri polnozrnat toast, arašidovo maslo, rabarbarina marmelada, mate čaj.
30. maj 2012 19:51
Danes domača granola, mleko, mate čaj.
Jutri polnozrnat toast, arašidovo maslo, rabarbarina marmelada, mate čaj.
1. jun 2012 10:13
Danes namesto standardnih kosmičev in čokolinota mango z jogurtom in medom ter pest mandljev.
aby
1. jun 2012 11:52
Goveja bržola v čebulni omaki, svaljki iz krompirja in ržene moke, paradižnik z bučnim oljem in svežim koprom.
sinedan
1. jun 2012 12:44
sinedan, pa ne, da vstajaš ob 12.? Komajda si predstavljam, da ob pol sedmih, pred odhodom na delo, poješ takel zajtrk. Še dobro, da ni zraven kupica.
rimljanka
1. jun 2012 12:59
2 kosa bučnega kruha in 2 kosa orehovega kruha, fran. maslo z grobo soljo, kutinova čežana, marelična marmelada, slivova marmelada in velika šalca domačega vročega mleka
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
2. jun 2012 9:48
Limonino-makovi scones, višnjeva in marelična marmelada, mate čaj in mala kavica.
Tinky Binky
2. jun 2012 11:12
Danes pa tržnica: zelenjavna pogača in krapec
2. jun 2012 11:19
eno vprašanje...ali prej namočeni kosmiči tudi toliko napenjajo, kot kosmiči, ki so samo zaliti z jogurtom/mlekom in takoj pomalicani?
Ker mene mešanica kosmičev nenormalno napenja.....in v službi seveada ne morem prosto "spuščat zraka". Zato me vse boli, ker sem cela napihnjena.
tinkarica
2. jun 2012 12:00
(Nekuhane) kosmiče je treba vedno temeljito prežvečiti. Ko jih pogoltneš morajo biti slinasta kaša. Namakanje še zmanjša napenjanje, vendat niti slučajno tako, kot žvečenje.
2. jun 2012 14:09
Bučni in orehov kruh, domača skuta s Tinja, kutinova čežana, marelična marmelada, proja z domačim mlekom iz mlekomata.
NOM NOM
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom