13. jun 2012 9:24
Kosmiči, banana, navadni jogurt, žlička cimeta in pest borovnic - sveže nabrane danes zjutraj.
msegov
13. jun 2012 9:24
Kosmiči, banana, navadni jogurt, žlička cimeta in pest borovnic - sveže nabrane danes zjutraj.
msegov
13. jun 2012 10:04
kvinojini kosmiči z jagodami, skuhano na vodi in mleku
13. jun 2012 10:39
Bravo, zvenijo tako zdravi tej vaši zajtrki, jst pa za pol teh kosmičev in kašic nism še slišala.. Mogoče se bom gdej tudi jst posluževala!
Do takrat pa Toast s šunko in sirom + jogurt :)))
Lep dan želim !
ursiii
13. jun 2012 18:21
Smoothie iz hruške, mleka, lanenega semena, ovsenih kosmičev in otrobov ter mate čaj.
Tinky Binky
14. jun 2012 6:44
Tako BOŽANSKEGA zajtrka pa že dolgo ne.
Fr. polnozrnata baguette (HappyPek kapo dol. Saj to je zdaleč najbližje tisti fr. baguetti, katero sem mazal v Parisu) popečena na žar plošči, sveža domača skuta pri čemer sem v eno polovico vmesal zrelo banano, v drugo pa par češnjic in eno malo breskev. To namazano na baguetto v spremljavi z veliko skledo SEKVE.
14. jun 2012 14:46
Domača granola, otrobi, laneno seme in brusnice z mlekom, jabolko, prej pa mate čaj.
Tinky Binky
14. jun 2012 18:11
Danes sem pa za zajtrk jedel skutine štruklje :P
mali kuhar
15. jun 2012 18:13
Popečen kruh z sirnim namazom, svežim drobnjakom in vloženimi kumaricami, kava.
ursiii
15. jun 2012 20:36
Smoothie iz ananasa, jogurta, lanenih semen in otrobov, mate čaj.
Tinky Binky
16. jun 2012 8:05
danes: ovseni kosmiči, otrobi, bela kava, rozine in oreščki
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Čarobna zelena torta