14. mar 2012 12:50
ZDRAVO Z NARAVO: jabolko zlati delišes, pest :orehov, lešnikov, mandljev, rozin suhih fig in marelic
KristinaG
14. mar 2012 12:50
ZDRAVO Z NARAVO: jabolko zlati delišes, pest :orehov, lešnikov, mandljev, rozin suhih fig in marelic
KristinaG
14. mar 2012 20:15
pečena domača jajčka na svinski masti,seveda na krožniku brez masti,bela kava ali čaj
asimina
14. mar 2012 20:30
Riževe pahuljice z mlekom, Barcaffe za lepiš dan.
Tinky Binky
17. mar 2012 8:28
Rženi polnovredni kosmiči, navadni jogurt, Barcaffe za lepši dan me pa še čaka.
Tinky Binky
17. mar 2012 13:46
Danes pirine palačinke z domačo slivovo marmelado.
aby
18. mar 2012 10:01
Domača štručka iz ajdove in polnovredne moke, margarina, med in Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
18. mar 2012 10:07
Zapečeni ovseni/rženi kosmiči, z dodatkom pire,crispyjev ter male banane. Zraven nekaj frnikol narezanega grozdja, 1/2 naši hruške, po vrhu pa gost jogurt, posipan z malo lanenih zmletih semen, bučničnimi ter sončničnimi semeni.
NOM NOM
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
18. mar 2012 10:11
Danes zajtrk čisto po mojem okusu (no, saj je vedno po mojem okusu):
bela žemlja, prerezana na pol, stoastana, premazana s maslom z grobo morsko soljo - obe polovici, jasno - in vmes dve rezini prekajenega lososa; potem pa na vrh velika skodelica nes kave z dvema žlicama sladkorja, ob branju časopisa. Nebeško.
mamamia
18. mar 2012 15:23
Danes omleta s popečeno papriko in sirom.
aby
19. mar 2012 10:35
Navadni jogurt z banano, žlico mletih orehov in žlico semen.
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo