10. mar 2012 22:34
Rženi kosmiči z jogurtom, Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
10. mar 2012 22:34
Rženi kosmiči z jogurtom, Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
11. mar 2012 7:29
Pumpernickel, med in precej kave.
ZimtMygrace
sporočila: 6506
11. mar 2012 7:40
Danes preventivno:
- limonada
- kava.....
- orehovec
- http://www.youtube.com/watch?v=bwkZQ2rg0IA
Mygrace
11. mar 2012 8:22
Tudi jaz vsako jutro zajtrkujem,danes ovseni kosmiči z mlekom,.
Milži
11. mar 2012 9:08
Domač kruh, margarina, med in Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
11. mar 2012 10:07
frišne domače žemljice, eni z pašteto drugi pa z margarino in marmelado. Jaz zeleni čaj z mlekom, ostali kavico..
Merjinaa
13. mar 2012 15:48
Za zajtrk: Velika polnozrnata bageta z lanenin semenom in sončničnimi semeni, popečena v pečici, namazana z gosjo pašteto. Na drugem krožniku pa vse od oliv, kumarc, redkvic, radiča, mlade čebule ter sira KRANJSKI GAVDA (eden najljubših. Se suče kar v višjem cenovnem razredu in prav lepo leži med vsemi tistimi "še-za-eno-stopničko-višja-cena" francoskimi,belgijskimi in nizozemskimi siri. A pazite foro! Sem ga lepo nabavil, ko je bil 1mesečen rok, dokler še lahko varno leži v trgovini mimo, in sem ga nato kupil znižanega iz 16€/kg na 5€/kg Komu se rit smeji??? Sedaj bom redno uporabljal takšno taktiko ). Za zraven pa sem pil dober planinski čaj.
Nebesa,sanje in molitev v eno; tako dobro je bilo!!!
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
13. mar 2012 17:43
Ovseni kosmiči, jogurt, Barcaffe za lepši dan.
Tinky Binky
14. mar 2012 6:57
Joga,meditacija, kamiličen čaj, pomaranča.
Po eni uri pa zajtrk: ovseno/rženi kosmiči, crispy žita (kuhano na vodi), hruška,pol jabolke granny smith, mali kiwi, različni oreščki/semena, čajna žlica ovsenih otrobov, kalčkov in presnega kakava, malo sojinega mleka.
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
14. mar 2012 12:19
prosena kaša z jabolki (ostanki od včeraj).
NaturensGalleriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem