3. mar 2011 12:41
Motalela,
meni pa pravzaprav ni čisto jasno, kaj bi rada. A da ti MI povemo, kaj naj TI rečeš TVOJI projateljici? Pa saj je tvoja prijateljica, na naša. Vedve imata svoj odnos, svojo zgodovino, svoje štose če hočeš..... ti veš, kaj ji je všeč, kaj jo veseli, kakšni so njeni načrti za prihodnosti, vse to poznaš in veš ti, ne pa mi. Sorry, ampak če bi se rada pogovarjala o tem, kako te je prizadelo in kako te skrbi, OK, o tem se lahko pogovarjamo. Ampak si moramo biti na jasnem, kaj počnemo, ne? Saj taka stvar vsakogar prizadene in mene zelo boli, če so v težavah moji prijatelji. Ampak se bom potem jaz pogovarjala z njimi in poskušala pomagat po svojih močeh. Ne vem, kako sploh lahko pričajuješ, da bo to nekdo naredil namesto tebe, ker zato so prijatelji, ne pa forumi.
Kaj misliš, kaj bi rekla tvoja prijateljica, če bi vedela da si šla na kuharski forum vprašat, kaj naj ji rečeš, in ji potem to vkljukaš v SMS? Najbrž bi se vprašala, kaj naj s tako prijateljico, ki ji ne zna sama povedat enega stavka takrat, ko ga najbolj potrebuje (če ga sploh potrebuje - glej še enkrat Vendelinin post).
Napiši ji, kar ti misliš, da je prav in primerno.
Dobro zdravje ji pa zanesljivo želimo vsi.
Lep pozdrav,
Sonja