2. mar 2011 17:32
najprej hvala rimljanki...da...počutim se kot bedak...za tisto o danteju seveda xD...s presnovo sem se veda mislil prebavo...če kdo pozna razliko bi resnično lepo prosil za definicijo... @JanisJoplin...ogljikovi hidrati so seveda največji problem prekomernih kilogramov...to je jasno...zakaj? zato ker nismo tako kot včasih, ko so na teden pojedli en kilogram kruha cela familija(7 članska), ampak se z njim bašemo pri vsakem obroku...jaz kruha ne jem...pri zajterku si pomagam z uporabo riževih oblat, ki jih zagotovo poznaš..sem se pozanimal in je res da imajo nekaj kalorij, a zdaleč majn kot pa običajni kruh...mislim da je nekaj povezano z inzolinom v krvi...nisem poučen o delovanju človeškega telesa...oprosti. pa čisto dobro se odnese pirin kruh...oz. vsi izdelki iz pire(sam najraje posegam po tistih pirinih izdelkih ki imajo oznako da so brez glutena in zagotovo ne vsebujejo pšenice..kajti kot vemo, se najdejo peki, ki belo moko prebarvajo na črno in prodajajo kot črni kruh...enako z polnozrnatim kruhom...nesramno!!). @limnol ...glede omake najprej..da, omaka se ustvari zaradi popra...čili bi lahko uporabil, ampak ga nisem imel doma..enostavno in pošteno povedano:)..še to odrasli človek bi naj na obrok zaužil max. 180gramov...če se pa odnese na 150 gramov na teden pa je tudi odlično...kot vemo je človeško telo v prvi vrsti namenjeno vegetarjanskemu načino prehrane...česar jaz osebno ne morem prakticirat... mogoče še en nasvet, če ga kdo rabi...tokrat zastojn, pri naslednjem pa pričakujem nakazila na TRR...zvečer večina pije vodo in proti 21 ali 22 uri podleže pritiskom telesa in poje nekaj...sem med takimi...inovativno se mi odnese "citronka" če se še spomnite...se je dobilo včasih...dam malce tega v vodo da postane kisla...in spijem po potrebi. mene osebno mine do hrane, ker se jezik ukvarja z okusom citrone in misli, da je dobil obrok agruma...vsaj jaz si tako "po kmečko" razlagam...čeprav preveč kislo ni na dolgi rok dobro za želodec... jutri zjutraj bom začel z aerobiko doma...česar se sramujem...in naj takoj ustavim tiste perverzne ljudi...nebom imel trikoja ne...hehe:P...sem dobil na internetu in bom pogledal če je primerno...na dolpotegu imam tudi tai bo...mogoče mi bo boljši...pilates pa po novem delam takoj po se vstanem iz postelje... v začetku aprila se bom ponovno vrnil v dojo, kjer sem že treniral borilne veščine...zdaj ne morem, ker mi je kimono premali:$:$ hahahaha tako da ja...se opravičujem za moj dolg, romanski odgovor:S:S lp fat_panda Sporočilo je spremenil(a) fat_panda dne 02. 2011 17:36