22. apr 2011 20:41
Absolutno. Vendelina, če te še zanima - znani jadralski opremljevalec HH ima tudi delovno linijo, zelo kvalitetno, izvedela iz prve (moške) roke
Mojca
22. apr 2011 20:41
Absolutno. Vendelina, če te še zanima - znani jadralski opremljevalec HH ima tudi delovno linijo, zelo kvalitetno, izvedela iz prve (moške) roke
Mojca
22. apr 2011 20:49
Moške delovne obleke so zakon.
Vendelina jr.neznan uporabnik
22. apr 2011 20:53
A obleke al moški v njih oblečeni? Zaj se pa zjasni kaj ti je bolj všeč.
Multi
multivitamin
22. apr 2011 21:56
Trenerke za doma so super, ampak od tega se človek samo redi. Torej preostanejo kavbojke, take s čimveč elastana, da lahko plezaš po omarah in kleti pa pod mizo. Zraven majice s snoopyjem ali z diarejo in njenimi modrostmi ali suveniri z mojih in tujih potovanj, ki so meni neznansko všeč, pa se z njimi vseeno raje ne prikažem v javnosti. Na nogah kaj plutastega sevniške Kopitarne (ali pa samo doma spleteni debeli zokni, če smo že na kavču), poleti pa japonke.
Sonja
22. apr 2011 22:45
limnol je napisal/a: |
Trenerke za doma so super, ampak od tega se človek samo redi. |
Joooj, tole me je pa fajn nasmejalo Sem si prav predstavljala kje objavljeno "najnovejšo izločevalno dieto", ki bi iz dnevne prehrane izločila - trenerko
Mojca
22. apr 2011 22:48
Mojca, to morava patentirat.
Sonja
23. apr 2011 9:21
Vendi, hvala, upam da mi bo uspelo kaj najti! Saša
24. apr 2011 21:48
Vendelina jr. je napisal/a: |
Džins in kežual bluze ali majčke ali puloverje. Trenirka nima kaj iskati v nešportnih aktivnostih. Je o tem vse povedala nekoč povedala že Vilma (o tem, kako je nosila trenirke in zakaj se to ne dela). Vendelina jr. |
25. apr 2011 9:17
Tukaj http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2132; na strani 16.
Lp tudi tebi
26. apr 2011 9:45
Hvala borka7!!! skorpijonka13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Veganski sladoled z navihanci