19. feb 2011 22:27
Ežoj, svaka ti čast za zabavne potopise. Ko sama kam potujem, vedno pišem dnevnike, ampak kaj, ko so tako dolgočasni, nič zabavni. Res te prav občudujem. Uživaj še naprej, pa veliko piši! rosie
19. feb 2011 22:27
Ežoj, svaka ti čast za zabavne potopise. Ko sama kam potujem, vedno pišem dnevnike, ampak kaj, ko so tako dolgočasni, nič zabavni. Res te prav občudujem. Uživaj še naprej, pa veliko piši! rosie
20. feb 2011 0:27
Ah rosie, vse je to kako na vse gledaš, jaz se ponavadi pohvalim, da nimam težav s časom, pa ni čist res, sedaj sem čist sesut, za spanje je prekmalu, zunaj narahlo dežuje, s mene teče ko sedim in nič ne počnem............... pa kaj, če se kam odpraviš, moraš nekaj nevšečnosti vzet v zakup in seveda večinoma ne gre tako kot planiraš. Vse je kot s kozarcem ( vina ), za enega je napol prazen, za mene je večinoma napol poln. Kaj bi pa jamral: sam sem hotel, da se mal pogrejem pred nastopom pomladi, sedaj imam ( sicer tako, kot zmeraj rečem: sediš, nekaj lepega bereš, pikeš kaj mrzlega in jamraš: uf kolk mi je hudo ( za nič ne zamenjam )).
ežoj
20. feb 2011 0:37
Pa drugač, potovanje, ogled in spoznavanje novih krajev, ljudi te pravzaprav obogati, ko vidiš, kako ljudje povsod živijo, v različnih pogojih. Zanimivo je delat tudi primerjave ( seveda si ne drznem vcleči kakršne koli ad hoc zaključke ). Recimo, če primerjam Kanado Argentino in Čile, po številu prosjakov na cesti: kolikor jih vidiš v Torontu v enem dnevu jih v čilu ne vidiš niti v enem mesecu, v BA pa še manj. Kako to razumeti, če primerjaš ekonomsko moš dežel? Ah, pa spet pridem do kapitalizma, svetovne revolucije...........
ežoj
20. feb 2011 0:38
Evo, sem vedela, da moram še sem malo pokukat pred spanjem....ežoj, uživaj v svojem početju, pa četudi zraven jamraš, kolk ti je vroče
rrr
20. feb 2011 8:20
Tebi Ežoj je toplo, pri meni je hladno, saj imamo -10 st.C. Meni je prijetno, saj ljubim mraz. Tudi vročini se ne bi odrekla, vlagi pa bi se.
Uživaj še naprej.
Migla
20. feb 2011 13:03
joj Ezoj, ti men zmer polepsas dan, kadar se spravim na kulinariko. Uzivaj v BA! A Rigoleta friedhof bos sel tud pogledat? ce bi bla jest zdej tam, bi ga sla. enkrat bo tudi to prslo na vrsto. Srecno, nacrpaj si lepote! lp, s Schnugg
20. feb 2011 14:08
Ežoj, uživaj in si ogrej svoje mlade kosti. Zime pri nas še ne bo konec. Tile Argentinci pa imajo po restavracijah tak sevis kot sem ga jaz dobila za poročno darilo pred sto leti.Ampak moj je že čisto abšlesan od pranja v pomivalcu.
No, steaka ti pa ne zavidam. Zame mora biti " well done" ali pa nič. V Argentini je to najbrž bolj poredko videno.
Uživaj sto na uro! Hvala za tvoje prispevke, dobro denejo!
naor
20. feb 2011 14:12
Ežoj, prav lepo te je brati, uživaj še naprej v toplih krajih. Pri nas je še pošteno mraz..... Saša
20. feb 2011 14:16
Ežoj, blagor ti, ko takole vandraš okrog posvetu. Malce ti zavidam, pa tudi privoščim ti. Kdaj si boš pa kaj privoščil, če ne v študentskih letih.
Lepo se imej in kmalu spet piši, pa na fotke ne pozabi..
buča
20. feb 2011 15:05
Ijooj kaj sem odkrila :) tole ežojevo pisanje me spomne na moj lanskoletni dopust, ki sem ga dva meseca preživela v argentini. Ti prav zavidam ko se greješ v teh lepotah! Ne pozabi na Iguazu..ahhh me je že odneslo tja :) čim bolje izkoristi dopustovanje!!! Mateya :)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Pečenice na leči