18. feb 2011 15:32
Pa kaj te ta ted tako moti, se bojiš, da se ne pridejo več sončit? Se bodo prišle pa tuširat ne. lp Vesna
18. feb 2011 15:32
Pa kaj te ta ted tako moti, se bojiš, da se ne pridejo več sončit? Se bodo prišle pa tuširat ne. lp Vesna
18. feb 2011 15:33
Enkrat bo sigurno ponehal, nič skrbi. Kar se pa Žižka tiče, sem ga videla pred Namo, ko je stopil iz taxija, tako, da ga ne išči. Sicer je to bilo pred 14 dnevi, lahko je že v NY ali pa v Parizu. Ti se rajši naglej ognjevitih Argentink in še kaj napiši. Pozdrav iz "tmurne" Ljubljane!
naor
18. feb 2011 15:39
Evo, terasa:
pa še ena slika od včeraj:
Potepuških cuckov ni videti, kakcev po cesti še kar.
kaže, da je tudi dež prenehal!
ežoj
18. feb 2011 15:48
Pa še en dan si preftiral. lp Vesna
18. feb 2011 16:22
O, Ežoj, še več takih slikic Za punce ti čisto verjamemo, da imajo ozke majčke in fajn dekolteje, za fante pa nismo čisto ziher, a ne punce Tale dokaz, da imajo tudi fantje fajn "dekolte" Tam čez lužo, je super fajn - daj še kakšnega nalimaj
Pa kolikor vidim, je tale mačo kar lepo osveščen, v tisti vrečki ima ziher lepo pobrane drekce od dvojega krdela.
Mojca
18. feb 2011 16:25
PS: kar pa se klime tiče - daj ti lepo ene tri kolegice šrudentke iz hostla naprosi, da te pridejo pahljat ponoči namesto ropotajoče klime, po mojem ne boš imel problemov z uslužnostjo, če jim poveš, da si takorekoč kolega od Slavoja Ž.
Mojca
18. feb 2011 17:07
Ej, Ežoj, a tale fante na slikici je verjetno "kerovodac"?
Pozdravček!
18. feb 2011 18:12
ežoj, lepo, najlepše prosim: daj, izostri sliko ob moških dekoltejih!! Pa če bo male bliže, tudi ne škodi...da o pogostosti ne govorim. Hvala za razumevanje.
lp
mzm
18. feb 2011 18:45
Ola, Jose-izg. Hose oz. Esoh,za dežjem pride sonce.Veš,kako so tega dežja veseli argetinci saj so imeli letos hudo vročino in sušo.Dobro da imajo polno vode si opazil na terasah cisterne za vodo . Kar zavrtajo lukno ,toliko globoko da ni kontaminirana in voda teče.Imej se lepo imel boš kaj videti in nič hudega, če se oči napasejo na lepih argetinkih,res so lepe,tudi dečki so latino mačoti!!!!Ampak čez slovencev jih pa ni.. adalbert
18. feb 2011 18:45
Ezoj, O, kako danasnji studentje hitro potujejo en dan v Parizu drugi dan ze v Argentini in takoj pisejo potopise, poslikajo, da tudi mi ze skoraj penzionisti lahko uzivamo. Hvala ti ezoj! Zelim ti lep dopust se naprej. Tista elektronska tipkovnica, me pa zelo mika, ali res lahko "poklices" sumnike? AmeliaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Hačapuri - gruzijski kruh