6. mar 2011 8:50
Ežoj, kakšne lepe rožice. Tiste na prvi sliki še posebej, kalifornijski mak, moje najljubše, jih imam vsako leto na svojem vrt Uživaj še naprej! rosie
6. mar 2011 8:50
Ežoj, kakšne lepe rožice. Tiste na prvi sliki še posebej, kalifornijski mak, moje najljubše, jih imam vsako leto na svojem vrt Uživaj še naprej! rosie
6. mar 2011 10:15
Kaki kalifornijski, če je iz Argentine, je argentinski!!! Al sem pa jaz kaj pomešala in je ežoj romal v Kalifornijo???????
lp
P.s. ežoj, kamagel, ne kolagen, za kolagen smo totalko premladi, lega no!!!!
cervus
6. mar 2011 10:36
elaphus, popravljam: zlati mak je to, argentinski seveda. Ežoj je pa študent fizike ( kolikor vem ), pa se ne more spoznat še na kolagen, pa kamagel, no. Če bi pa študiral farmacijo pol pa že... rosie
6. mar 2011 10:56
lp
cervus
6. mar 2011 14:06
O kakšno lepo šavje sam tiste roza rožice so pa nerine in sem jih jaz imela v poročnem šopku.
Ja ežoj zelo zanimivo tole tvoje pisanje. Čakamo nadaljevanje.
Lepo potuj naprej.
Lepo pozdravljen. Irena
irena66
6. mar 2011 16:51
Pa ognjič tudi raste v Argentini - to so tiste rumene rožice na drugi ali tretji sliki . So tudi zelo zdravilne , sploh , če te kakšna čedna študentka zmasira z ognjičevo kremo zelo pomaga . Probaj ! Lp manca51
6. mar 2011 17:51
Temu ežoj reče little fire
lp
cervus
6. mar 2011 19:22
Tisti turist ima zelo lepo atletsko postavo. In tako prijazen je. Všeč mi je, ko nam tako lepo maha, morda pa bo kdaj obiskal Slovenijo in nas že vnaprej poskuša očarati. daga
6. mar 2011 21:02
Bi rekla , da je šel naš ežoj po svetu zaradi promocije Slovenije in KulSlo , ne zgolj zaradi sebe . Tako se dela ežoj , ja ! L p , manca manca51
6. mar 2011 23:28
Ej, a si ti na tisti spletni kameri...s perjanico tam dol (odspod pa tangice na rob speglane)? http://maps.google.si/maps/ms?ie=UTF8&hl=sl&vps=1&j OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Tajski rdeči curry