Ežoj in argentina

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

9. mar 2011 20:10

Joj kako lepa slika,ežoj še naprej uživaj,dokler še lahko.Pa še kakšno slikco pošli. Milži

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. mar 2011 2:07

Matr, na tele kulinariki sem edini jaz resen. Nekateri morda veste, da sem bil zmenjen z eno našo članico, da se bo udeležila karnevala v tem koncu sveta, če ji zriktam kostum. Zriktal! ( imam priče ), pa kolk zvez sem mogel jaz uporabit za specialne  materiale...............češ,  zna salso, pa tango............ figo, nič ni prišla...........

Na tem koncu, v bližini Puerto Madryn je peninsula Valdes ( polotok Valdes ), nekakšen nacionalni park, na mapi je videti takole: 

tam pa zares: sloni, levi, pa še kakšne druge živalice:

] 

tbc

ežoj

ežoj  

10. mar 2011 2:16

Tist so bili sloni, tole so pa levi:

pa še kakšna živalica se najde. recimo:

ali:

tbc

ežoj

ežoj  

10. mar 2011 2:23

Čeprav se mi zdi tist s levi, goljufija. ----nekje sem slišal, da turistične agencije morskih levov oglašujejo ogled ljudi na določenem območju, in mi, naivni, hodimo po nekih ozkih stezah, in nas levi opazujejo in se nam kar smejijo...........

Mene tukaj so prejšnjo noč komarji kar fajn popikali. Kako je pri nam, a o komarji kaj naDLEŽNI?

ežoj

ežoj  

10. mar 2011 2:39

Pa, drugač, ne vem zakaj reci ne verjamem, da mi je oplevila bob, sovaščanki se ne ljubi do mene zapeljat, da pogleda...........

Pa un polotok Valdes, je tukaj pod mus, vse agencijev to ponujajo, pa tudi večina turistov pride zaradi tega, stane 190 AR$ ( 5 AR$=1€) plus 70 AR$  za vstopnino. V skupini v kateri sem jaz bil, vodič je zelo obvladal, veliko je povedal o zgodovini, tudi geološki.............skratka zelo zanimivo.

ežoj

ežoj  

10. mar 2011 2:43

Skor da pozabim ljubitelje šavja:

ežoj

ežoj  

10. mar 2011 2:49

Uf, še tole sem pozabil: na teh obalah se pogosto vidijo orke-kiti. Sedaj je pravi čas, ker se mladiči morskih levov učijo plavat in lovit ribe, orke pa pridejo po kakšewn zalogaj. Pravijo, da so bili pred tremi dnevi, danes jih pa ni bilo.

Sedaj je res dovolj nadlegovanja, za danes končam, jutar pa možgani na of, čivava na straži.............

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. mar 2011 6:13

Kak si se razpričo, ežoj, super! Končno eno koilkr tolk natur šavje. Najbolj vesela pa sem fotke pasavca, tale bo šel v pedagoške svrhe........

rimljanka

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

10. mar 2011 8:38

3 tedne čakam slike iz karnevala, zdej pa misliš, da bo kar okej, če boš to pokompenziral s slikami dračja in slonov ??? Ti sploh veš, kolk unga ofucanga petelina zdej tuki zarad tebe zebe, ker je brez perja ostal? Če bi petelin vedel, da bo tolk mrzlo (-5 danes zjutraj), se že ne bi pustil depilirat! Ej, a vidiš, kolk ogledov imaš (ker si nekaj jamral, da to ne bo nobenga zanimalo)??? Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 10. 2011 08:48

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

10. mar 2011 9:09

O ful lep slikce.. živalce pa rožce... pa prej tud tist turist, k ga skoz srečuješ...

Kaj sem že mislila, aja tole zadnje šavje mi deluje kot sočnice, a lahko kaj pritihotapiš v domovino? ;-)

Lepo potovanje še naprej!! .. en omega pozdrav

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti