16. feb 2011 20:54
Zdaj ko je zamrzovalnik prazen pa na pot. Pa srečno in kmalu kaj napiši. jesen
16. feb 2011 20:54
Zdaj ko je zamrzovalnik prazen pa na pot. Pa srečno in kmalu kaj napiši. jesen
16. feb 2011 20:56
joooj, pa ne da si šel, preden sem ti napisala, da nujno rabim CD od Mercedes Sosa Grandes Exitos (da ga ne boš kaj biksal, saj veš, da se zafrkavam!!!)
tulka
16. feb 2011 21:02
dragicka, a ves da bo ( namakal noge ), najprej Rio dela Plata, potem Parana in na koncu atlantik! Matr, se mi je nerodno ratalo: vsem prav lepa hvala za lepe zelje! Glede likanja gat se se nic ne ve, bomo videli. Trenutno sem v Parizu na letaliscu, v pricakovanju vkrcanja na letalo za Buenos Aires ( nekje po deseti uri ). Tukaj imajo zelo drag internet: 15 min, 2 EUR. Nacrt je da v Buenos Airesu s Zizkom mal prodebatirava, kako kaze s svetovno revulucijo ( hasta victoria para siempre ). Pa mimgrede, kako Zizku kaze z uno manekenko: jaz ga o tem nic ne sprasujem, mal mi nerodno, on mi pa tudi nic ne pove. Bilo je slisati, da ga je dala na cevlj ( ali on njo ) kar je s stalisca svetovne revolucije le dober. Uf tole mi bo poteklo, moram nehat. Jutar pridemo v Buenos Aires nekje v poldne po nasem casu. Vsem lep pozdrav iz letalisca Charles de Gol ( za mlajse: en fr. pesnik). ezoj
16. feb 2011 21:06
Evo, sem vedla, EZOJ se je oglasil............kje si, Ognjič?
rimljanka
16. feb 2011 21:15
No prvi let je uspešno prestal. Srečno naprej ezoj.
irena66
16. feb 2011 21:21
Srečno ežoj! Mi je zelo všeč, ker se tako spoznaš na pesnike. Je videti, da si tudi ti pesniška duša. daga
16. feb 2011 22:06
Da bo moja radovednost potesena, daj povej, Ezoj, ce te bo pot peljala do Iguacu slapov???
"Happy trails to you, until we meet again..."
P.S: Jao bože, zečela sem pisat takoj za Dragičko..., vmes se je pa še sam Ežoj oglasil in mi dal odgovor na vprašanje...
Ne samo, da je spreten v tujih jezikih, še misli čita na daljavo.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 16. 2011 23:43
16. feb 2011 22:20
Na, pa je že odmaglio, še predno sem mu zaželela srečno pot! No, pa mu želim srečen povratek! Ezoj, prosim, prosim, na Parana mal poslikaj tist ogromen jez!!!!!
lp
cervus
16. feb 2011 22:33
José, tu amigo Zizek ya se divorcio hace más de un an~o....
Vendelina jr.neznan uporabnik
16. feb 2011 23:28
Manca51, tuki sem.
Midve z uno manekenko sva se rajši umaknili, kaj bova tam tista dva filozofa motili
Ežoj, pazi, kaj delaš - Kulinarika te gleda!
Ampak una finta s šivanjem hlač je bila pa dobra. In kaj švercaš v dvojnem pasu? Al boš nazaj grede?
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom