neznan uporabnik
17. feb 2011 19:39
Eh, sm se mal zafrknila
japajaneznan uporabnik
17. feb 2011 19:39
Eh, sm se mal zafrknila
japaja
17. feb 2011 20:08
eeeeeeeeežžžžžžžžžžooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(po moje med vso famozno govedino ribe išče)
lp
mzm
17. feb 2011 20:13
Matr, a veste kolk fajn imajo računalniške tipkovnice v Argentini: rečejo jim akustične. Pritisneš s in naglas izgovoriš ššššššššššš in se odtipka š, enako je s č,ž........
Nekaj besed o poletih: v Ljubljani, preed vkrcanjem pride cisterna in krila letala fajn poškropijo. Si mislim pač, takšna je zimska procedura. Potem se oglasi pilot in nam pojasni, da nam ni treba nič skrbet, vse je " perfectly normal ". *ebeš ti njegovo pomiritev, od kdaj pomirjajo potnike če je vse tako kot mora bit. Na letalih ( air france ) je veliko moških, žensk skoraj ni. Un na letalu do pariza je govoril angleščino kot iz une nadaljevankeko iščejo madono s big bubi.
Enkrat mi je že celo besedilo izginilo, zato sedaj pošiljam: TBC ( kot bi rekla proxima )
ežoj
17. feb 2011 20:18
V Parizu, pri vkrcanju se vidi razlika med pasenđeri: oni iz prve lkase in busines imajo poseben vhod, tako, da nič ne čakajo in se hitro vkrcajo, oni iz ekonomy pa se drenjajo. Slednji pridejo na evoj račun pri vkrcanju: prehod je skozi prvo klaso in busines in oni iz ekonimi si vse one lahko ogledajo in jim čestitajo vso familijo po spisku, seveda, če želijo ).
Polet brez posebnosti, strežejo v glavnem moški, vina pa dajo kolikor ga hočeš ( jaz sem hotel le dve steklenivi ( pravzaprav plastenki ) od dva deci.
TBC
ežoj
17. feb 2011 20:25
Kolk lepo je iz Argentine brat ČŽŠ-je. Imajo tud Ć-je?
rimljanka
17. feb 2011 20:33
Pa še to, Buenos Aires v bližini Plaza Italia:
spomenik španiji:
]
in:
Drugač, BA je videti lepo mesto. Trenutno je 35 stopinj, v sobi imam klimo, kar je bolj psihološka podpora, kot da bi kaj hladila.
ežoj
17. feb 2011 20:34
Evo, imajo: ć,đ
ežoj
17. feb 2011 20:37
Ežoj, tudi psihološka podpora je v redu (zakaj mi smeški ne delajo? si jih ti s sabo vzel, ežoj?) Blanchy
17. feb 2011 21:35
Ha,ha ,tukaj sem pa jaz bla....Komaj čakam novic da vidim enžojevo doživljanje Argentine. adalbert
17. feb 2011 22:23
Ej ti tam dol! A to je zdej vse? Menda ne boš rekel, da te še kar zebe in ne moreš pisat? OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Rezanci Barilla s slanino in gobami